Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudna vki segíteni?

TheSanyi18 kérdése:

Tudna vki segíteni?

Figyelt kérdés
Rárakok egy DVD+R lemezre egy Avi formátumú filmet, van amikor 2-öt meg 3-mat is? Amikor lejátszom a DVD lejátszóban a filmet, akkor kb. a felénél megakad és semmit sem reagál(pörgettem elöre illetve visszafele). És mindig ugyanannál a jelenetnél akad meg. Már máskor is filmnél is van ien! Tudna vki ebben az ügyben segíteni?

2014. febr. 21. 20:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem is ez volt :/ Szerintem próbálkozz más kiterjesztéssel, nem tudom sajnos milyen kiterjesztésűek a rendes DVD-re írt filmek, de ha van ilyened, ami biztos, akkor meg tudod nézni ;) Sok sikert hozzá! Remélem tudtam segíteni :)
2014. febr. 21. 22:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Milyen kiterjesztésre gondolsz?
2014. febr. 21. 22:49
 3/4 A kérdező kommentje:
ÉS egyébként nem mindig áll meg kb. a felénél, van amikor rendesen megy a film és semmi baja nincs.
2014. febr. 21. 22:56
 4/4 Tengor ***** válasza:
Silány a lejátszó minősége. Cseréld komolyabbra!
2014. febr. 22. 15:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!