Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik a legbrutálabb horrorfilm?

Melyik a legbrutálabb horrorfilm?

Figyelt kérdés
2014. febr. 21. 19:33
 1/5 anonim válasza:
a fűrész filmek
2014. febr. 22. 20:26
 2/5 A kérdező kommentje:
azok semmik. végignéztem az egészet és még csak egyszersem ilyedtem meg. csak apámnak mondtam h ez hülyeség...
2014. febr. 25. 17:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Ezek közül még csak a Srpski filmet, és a fűrész sorozatot láttam, de a többi az nagyon beteg film, legtöbbje betiltott. A világ legbetegebb, legbrutálabb, aberráltabb filmjei! ;)

Slaughtered Vomit Dolls

ReGOREgitated Sacrifice

Slow Torture Puke Chamber

Guinea Pig: Flower of Flesh and Blood

Subconscious Cruelty

Begotten

Saw 1-7

Rec 1,2

Philosophy of a Knife

Necromentia

August Underground Trilogy

Srpski film

A l'interieur

Grotesque

Salo, or the 120 Days of Sodom

2014. febr. 25. 19:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Hagyjuk már a Fűrész filmeket! Azokat még igazán horrornak sem nevezném. Nagy körülötte a hisztéria, de valójában egy jó ötletről cibálják le az utolsó bőrfoszlányt is, megerőszakolva az eredeti sztorit, hogy még több csavart lehessen belevinni, és valahogy sikerüljön elnyújtani a történetet, ami ugye sok-sok pénzt jelent. Legbrutálabb horrorfilm? Próbálkozz az újabb keletű ázsiai, illetve a klasszikus olasz horrorokkal. Azok igen naturálisak, betegek. Ázsiaiakban nem vagyok igazán otthon, de az Ichi the killert szokták gyakran emlegetni, meg A betolakodót, illetve a meghallgatást. Olaszokból Dario Argento vagy Lucio Fulci filmjeit ajánlom.
2014. febr. 27. 13:36
 5/5 anonim válasza:
Én nem láttam, de elvileg az Emberi százlábú az nagyon brutál, annyira, hogy az egész világon betiltották.
2014. márc. 2. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!