Valaki aki használja ezt az oldalt? CinemaLive Hogyan kell megnézni rajta egy filmet megnézni? Fiókot kell csinálni vagy simán meg lehet nézni. Meg próbáltam már de nem sikerült.
Figyelt kérdés
Köszönöm szépen a segítséget !2014. febr. 20. 19:56
1/2 anonim válasza:
Kipróbáltam, nálam működik reg. nélkül, megnyitod a film adatlapját, lejjebb görgetsz, és kiválasztod, melyik videomegosztón akarod megnézni, és lejátszás. Amúgy nekem elég gyors a netem, de rossz tapasztalataim vannak ezekkel, állandóan megáll betölteni, sose tudtam normálisan végignézni egy filmet, úgyhogy hamar el is felejtettem az ilyen online filmnézős oldalakat. Mindegy, próbáld ki, hátha nálad megy.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én is csak kaptam ezt az oldal címet.
2014. febr. 20. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!