Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van-e köztetek lelkes "Két...

Van-e köztetek lelkes "Két pasi meg egy kicsi" című rajongó? Aki egyben ráér és szívesen csinál feliratot?

Figyelt kérdés
Kellene az 1, 2, 4-es évadokhoz magyar felirat nekem... Angolul fent van a Neten, van-e valaki, aki szívesen megcsinálná nekem magyarra fordítva az angol szöveget? (angol felirat van, magyar szinkronos a sorozat) hallássérült vagyok, azért van rá szükségem. Előre is köszi az önként jelentkezőknek :)
2009. dec. 10. 13:39
 1/7 anonim ***** válasza:

Bocsi, nem tudok feliratozni, de:

[link] - ez a 4. évad első része

Sajna csak ennyivel szolgálhatok, de ha érdekel tudok meghívót küldeni egy oldalra ahol az 5. - 7. évadot le tudod tölteni szinkronosan, amihez viszont van magyar felirat is.

2009. dec. 10. 18:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Ja, nem bocsánat, még sincs meghívom :(
2009. dec. 10. 18:34
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Mondjuk a 4es évadhoz már megvan az első rész felirata, azt én is megtaláltam máshol:) Azért köszi, majd talán más tud adni még tippeket :)
2009. dec. 10. 22:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Remélem nem tapintatlanság megkérdezi, hogy milyen hallássérülés van? Öcsém is hasonló cipőben jár.
2009. dec. 11. 18:16
 5/7 A kérdező kommentje:
Így születtem, 100-120 decibeles, hallókészülékkel hallok mindent, és szájról olvasok, így filmet nézni csak felirattal tudok. Jól kommunikálok, mindent hallok, de ahhoz, hogy megértsem az embereket, le kell olvasnom szájról, de hallom a hangjukat is közben. Készülék nélkül semmit nem hallok, de úgy is megértem a másikat, mivel csak leolvasom a szájáról :) Semmi baj, kérdezz nyugodtan :)
2009. dec. 12. 10:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Kösz, hogy ezt megosztottad :)
2009. dec. 12. 11:40
 7/7 anonim ***** válasza:

[link]

itt vannak feliratok, sajnos csak a 3.évad 11-hez találtam magyarul:/

am ha angolos vagy én tudom ajánlani az eredeti feliratot is, eleinte egy csomót szótáraztam, de már egész sokat megértek:) meg a reakciójukból is naggyából kikövetkeztetem h mit mondtak:)

2012. jún. 2. 03:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!