Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Kuroko no Basuke 2. évad...

Kuroko no Basuke 2. évad részei mért hetente jönnek ki hun subbal?

Figyelt kérdés
Tudnátok oldalakat írni, ahol meg lehet figyelni az aktuálisan futó animéket, stb és egyebek? Én sosem vagyok e téren tájékozott, és mindig keresem hogy mi van mert sosem tudom. Kuroko no Basuke még japánban is most fut? o.O Vagy ha már nem, akkor miért nem tudják magyar felirattal kiadni már? Nemérteeeeeeeeeeeeeeeeeem... Ugyanígy a többi anime.. Vagy először angol subbal várják h kijöjjön és az alapján csinálják a magyart?? o.0 De az angol mért hetente jön ki? Miért nem... Á nem értem T_T Ilyesmi téren pls segítsetek c:
2014. febr. 19. 14:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Mivel heti egy részt adnak le japánba ezért van ez... Google a nagy barátod. Ráadásul a magyarok általában nem a japánból fordítanak hanem az angol verzióból így még több csúszás van ezért.
2014. febr. 19. 14:13
 2/3 A kérdező kommentje:
Gugli a barátom, mindig is az volt, de bárhogy keresek rá, gugli makacs és nem segít.. Valahol nem ír több infót magyar oldal v valami?
2014. febr. 19. 14:22
 3/3 anonim ***** válasza:

[link]

Tessék ez a honlap nagy hasznodra lesz ha még nem ismered.

És nagy eséllyel az Uraharashop feliratát ismered ajánlom regisztrálj a honlapjukra és utána nézheted mikor van fent a kövi rész. Ja és ha nagyon pörögsz hogy mikor jön az új rész akkor 4-5 sorozatot nézz legalább 1xere plusz keress egy befejezettet én is azt csinálom.

2014. febr. 19. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!