Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen rejtvényújsághoz van...

Milyen rejtvényújsághoz van csomagolva Vivien Leigh (vagy John Wayne) dvd? Mostanában jelent meg, mi az újság neve?

Figyelt kérdés
Egy újságosnál láttam, de állt a sor, másnap visszamentem, addigra nem volt meg. Az újságos nem tudta, milyen újság volt. Csak annyit láttam, hogy mintha rejtvényújság lenne, és hogy fekete-fehér dvd volt hozzá, amin Vivien Leigh színésznő volt. Ha valaki tudja, írja meg az újság nevét. Kerestem neten, semmit se találok.

2014. febr. 18. 20:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Más (nagyobb) újságosoknál nem néztél még szét?

Ha végképp nincs, nézz szét a Tescoban a 99 forintos dvd-knél, előbb-utóbb tuti megtalálod. John Wayne harmincas évekbeli filmjeiből pár hónapja vettem ott vagy 10 darabot, kegyetlen primitívek :D

2014. febr. 21. 23:56
 2/2 A kérdező kommentje:

Sajnos nálunk nincs nagyobb újságos, de végül megoldódott a dolog. Hoztak még egyet tegnap, és kiderült, hogy nem Vivien Leigh van az elején, csak felül, amit láttam, nagyon hasonlított. Miatta vettem volna meg a dvd-t, mert kedvencem, és alig lehet valami filmjéhez hozzájutni.

Köszi a segítséget :) ment a zöld :)

2014. febr. 22. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!