Most mi ez az Odaát: Törzsek (Supernatural: Tribes) dolog?
Figyelt kérdés
Régóta nézem a sorozatot, de most nem tudom, hogy ez mi akar lenni. Olvastam, hogy az Odaátnak lesz egy testvérsorozata, ez lenne az? Valaki elmondaná?2014. febr. 17. 10:05
1/8 anonim válasza:
Igen, ez lesz a SupNat spinoffja. A kilencedik évad vége körül fogják felvezetni egy közös epizóddal.
Az alapsztori szerint lesz egy új, fiatal vadász Chicagóban, ahol öt "szörny"törzs uralkodik mondhatni, kicsit maffiás felállásban.
Az egyik család alakváltó, a másik vérfarkas, a többiről nem tudni még semmit, és elvileg ezen két család fiataljai között alakul majd egy Rómeó és Júlia szerű történet is.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi sokat segítettél :) még annyit, hogy akkor csak egy közös epizód lesz és nem fog egybeolvadni az Odaáttal, ugye?
2014. febr. 18. 22:15
3/8 anonim válasza:
Nem, teljesen különálló sori lesz, csak egy részben Dean és Sam találkozik majd Ennis-szel, az új vadásszal, aztán külön folytatódik mindkettő.
Valószínűleg később nem sok köze lesz egymáshoz két sorozatnak, de hátha jó lesz a Tribes is :)
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi, sokat segítettél :D
2014. febr. 19. 10:49
5/8 anonim válasza:
6/8 A kérdező kommentje:
Oh, köszönöm. Rettentő sokat segítettél. Köszi! :)
2014. febr. 20. 23:31
7/8 anonim válasza:
Úgy tudom ez az ötlet kaszát kapott.
8/8 A kérdező kommentje:
Igen, pedig az egyik kedvenc színészem játszotta volna a főszerepet:(
2014. okt. 13. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!