Lenne pár kérdésem a Vámpírnaplòkkal kapcsolatban!? Nagyon szépen kérlek segítsetek!
Szolval azt szeretnem kerdezni, hogy :
1. Stefant a 3.evad elejen Klaus arra kenyszeriti, h kapcsolja ki az erzeseit. Azt szeretnem kerdezni, h minkor kapcsolja vissza?
2. Elena melyik evad melyik reszeben lesz vampir?
3. Egy oldalon azt lattam, h Damon es Elena az 5.evad elejen szakitanak, mondjuk en ezt meg nem lattam, de ez igaz, es ha igen mikor jonnek megint ossze?
Elore is koszi!
1. Az évad vége felé visszatérnek Klausszal Mystic Fallsba, és ott Elena szerelme meg egyetlene cukorfalatkája által újra előjönnek az érzései. ÉS újra dúl a love.
Mivel Klausz ősi vámpír ugye így bármire rá tudja venni a vámpírokat is. De nem ő kapcsolja vissza.
2. Elena a 3. évad utolsó részében lesz vámpír mikor beesik a tóba aztán meghal és tátámm vámpír lesz. (ergo a 4. évadban kezdődik az igazi vámpír szerepe.
3. igen szakítanak, az hogy összejönnek e még azt egyenlőre nem lehet tudni, de valószínűleg számítani lehet rá hogy ha majd Elena visszatér a testébe akkro majd biztos találkozik Damonnal és elmondja mi volt ésa lehet h újra dúlni fog a love....
1.azt tudom hogy a 3.evad 5.reszeben mennek vissza mistik falsba es h a 3.evad 14.reeszeben meg nincsen bekapcsolva az eerzesei.
2.:3.évad 22.reszeben hajttan le a hidrol Mattal es a 4.evad 1.reszeben fog at alaklni vampirra.
3.azt meg nem tudni h ossze jonnek e meg.de szerintem ossze fognak jonni.
A hejes iras miatt sorry. Csak tabletrol vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!