Mi a film címe?
Figyelt kérdés
az összes mesét parodizálják. Talán két testvér nem tudom de azt tudom hogy van kettő férfi és egy kis faluba elmennek és sok ember elkezd eltűnni emlékszek olyan részre is hogy egy pók vagy egy nagyon nagy ló megeszi az embert és egy nagy toronyhoz viszi őket. a vége felé az aranyhajat a parodizálják van sok sír ahova az elrabolt emberek vannak temetve de élnek. A vár tetejében van egy nő aki csúnya de ha a tükörbe néz akkor szépnek hiszi magát2014. febr. 14. 22:20
1/1 anonim válasza:
Hát leírás alapján ez a Grimm című film. De azért én ezt nem nagyon mondanám paródiának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!