Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek fogják még?

Szerintetek fogják még?

Figyelt kérdés

Szerintetek fogják még vetíteni a Benne vagyok a bandábant a Disney-n? Azt hiszem már volt olyan, hogy egy régi, de nagy sikerű sorozatot vissza hoztak a képernyőre.

Csak azért kérdem, mert ez a film a Metal felé terelte a gyerekeket és nem a Hannah Monatana-s szenny felé...

Lehetett rajta szórakozni, volt benne történet és cél, beleélhette magát az ember és szurkolhatott a fiúknak. :)

A Disney legjobb sorozata, ami nem egy erőltetett trágya volt. Ha már tettem fel egy kérdést, akkor felteszem a kövit: nektek tetszik és/vagy hiányzik a sorozat? :)

Kérlek káromkodástól kíméljetek, értelmes megnyilvánulásban szívesen olvasom...

Előre is köszi a válaszokat (:

#Benne vagyok a bandában #Logan Miller #Iron Weasel #steve valentine #stephen full #greg baker
2014. febr. 11. 23:41
 1/1 anonim válasza:
Nem hiszem hogy visszahoznak mert manapsag mar ilyen uj hulyesegek vannak ott. Ezert nem is nezem mar... En nagyon szerettem es nekem is hianyzik
2016. márc. 16. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!