Ezekből a filmkategóriákból keresnék jó filmeket, tudnátok ajánlani?
1. Nagyon romantikus, vagy fiatalos szerelmes.
2. Könnyed, romantikus vígjáték.
2. Izgalmas/Horror, de nem olyan ami durva és ijesztően kísértetes, hanem tényleg ami inkább izgalmas és érdekes (pl. sorra tűnnek el az emberek)
3. Katasztrófa, pl világvégés
4. Scifi, pl. valami rejtélyes ügy, nyomozás, ide sem durva gyilkolásosat szeretnék, hanem valami nagyon izgalmasat
A neten is nézegettem filmeket, de cím és borító alapján nem igazán tudom melyik az ami tényleg jó, remélem tudtok segíteni. Köszi!
Katasztrofafilm:
A mag
Holnaputan
Armageddon
2012
Tuzhanyo
Sci-Fi:
Feledes
Star Trek 2009
Star Trek Sotetsegben
Tuzgyuru
A kolonia
Zart vilag-Elysium
Könnyed romantikus vígjáték:
50 Első randi,
Nagyon romantikus, fiatalos:
Mary és Max (Igazán kakukktojás. Van benne több szerelmi szál is, poénos, animációs rajzfilm, filozófiai történet, nevelődésrajz... minden. Olyannyira lehangoló, hogy miután megnézted tenned kell valamit az élettel :D)
Izgalmas horror: (thriller): Bárányok hallgatnak, Hetedik, Fűrész 1., A fekete hattyú,
Sci-fi: A majmok bolygója (legrégebbi), Prometheus, Szárnyas fejvadász, Én a robot, Mátrix trilógia, Star Wars,
Krimi:
Titokzatos folyo
Vedhetetlen
Parizsbol szerettel
Sherlock Holmes
Sherlock Holmes 2-Arnyjatek
A belso kor
A sakal
Fustolgo aszok 1,2
16 utca
BBC Sherlock(sorozat,de nagyon ott van)
Szemekbe zart titkok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!