Tudnátok nekem olyan hiteles (nem "szélsőbalos" rendezésű) történelmi filmeket, dokumentum filmeket ajánlani, amik Hitlerről, Szálasi Ferencről, a II. világháborúról szólnak?
"nem "szélsőbalos" rendezésű" :D
olyat akarsz, amiben Hitlerék nyernek? biztos van olyan is, csak az már a sci-fi kategória :D
Holliwood 1992 óta közel-keleti tulajdonban van. Ott készülnek a spektrum és a nemzeti geográfiás "ismeretterjesztő" filmek. erről ennyit.
válasz a kérdésre: SZUROVY GÉZA: A Kőolaj regénye c könyv. ebben egész tárgyilagos leírás van.
2 film:
Lars von trier : ZENTROPA
és egy másik film " Az éjszakai portás" "the night porter" mindkét film közvetlenül a háború után játszódik
"olyat akarsz, amiben Hitlerék nyernek? biztos van olyan is, csak az már a sci-fi kategória :D"
Az értelmesebbek megértették, hogy azt értettem ez alatt, hogy nem a Csíkospizsamás kisfiú szintű agymenésekre vagyok kíváncsi, se pedig olyan kaliberű műremekekre, amikben Hitler alkoholista, impotens, a saját neméhez vonzódik és zsidó gyerekek és öregasszonyok százmilliói potyognak kifelé a csukott ablakokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!