Mirai Nikki anime kérdések, fontos?
Mielőtt bármit is írok, figyelmeztetlek: nem tudom, hogy már a magyarázat-rész után írod e a kérdést, de amit én írni fogok, spoilert tartalmaz, illetve mivel már régen láttam, elnézést, ha valamit rosszul írok:
Az egész úgy van, hogy a játék (az isteni hatalomért) már egyszer megtörtént. A múltban egyszer már mindenki meghalt, kivétel Yukki és Yuno. Mindketten öngyilkosak akartak lenni, de Yuno túlélte, elnyerve az isteni hatlmat. Mivel nem tudott beletörődni Yukki elvesztésébe, ezért hogy megint együtt legyen vele, új erejét felhasználva egy párhuzamos univerzumban visszamegy a múltba (igen, ott eltűnik az ereje, de hogy ez hiba-e, arra már nem emlékszem), amikor még folyik a játék. Itt megöli az a világbeli Yunot (ő maga, az eredeti Yuno azért marad meg, mert ez egy másik univerzum), majd elásta, ezután átvette a szerepét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!