Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mirai Nikki anime kérdések,...

Mirai Nikki anime kérdések, fontos?

Figyelt kérdés
A 19. részben kiderül,hogy Yuno egy hamisítvány,és aki elvan ásva az az igazi...összezavarodtam egy kicsit :D segítenétek? 1.Ki ölte meg,és ásta el? 2.Mért ölték meg? 3.Hogy lett belőle "hamisítvány" ha egyszer meghalt? 4.Mikor ölték meg? Vagy azt nem lehet tudni? Köszönöm a válaszokat!:)

2014. febr. 9. 14:19
 1/4 A kérdező kommentje:
Hogy lehet megkülömböztetni őket? Ki az aki visszajött az 1. világból? Nem értem :D
2014. febr. 9. 15:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Mielőtt bármit is írok, figyelmeztetlek: nem tudom, hogy már a magyarázat-rész után írod e a kérdést, de amit én írni fogok, spoilert tartalmaz, illetve mivel már régen láttam, elnézést, ha valamit rosszul írok:

Az egész úgy van, hogy a játék (az isteni hatalomért) már egyszer megtörtént. A múltban egyszer már mindenki meghalt, kivétel Yukki és Yuno. Mindketten öngyilkosak akartak lenni, de Yuno túlélte, elnyerve az isteni hatlmat. Mivel nem tudott beletörődni Yukki elvesztésébe, ezért hogy megint együtt legyen vele, új erejét felhasználva egy párhuzamos univerzumban visszamegy a múltba (igen, ott eltűnik az ereje, de hogy ez hiba-e, arra már nem emlékszem), amikor még folyik a játék. Itt megöli az a világbeli Yunot (ő maga, az eredeti Yuno azért marad meg, mert ez egy másik univerzum), majd elásta, ezután átvette a szerepét.

2014. febr. 9. 15:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Asszem annyi különbség van a két lány között, hogy az első világbeli Yuno kicsit magasabb, mivel idősebb.
2014. febr. 9. 15:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm sokat segítettetek. Már értem *-*
2014. febr. 9. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!