Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik sci-fi lehetett ez?

Melyik sci-fi lehetett ez?

Figyelt kérdés

Már nagyon rég láttam, és csak kevésre emlékszem.

Egy csapat űrhajós volt, akik találtak az űrben egy hajót, majd átmentek rá, és amikor az egyik tag meglátta az űrlényeket, az a többieknek így írta le: "Rosszabbak, mint a legszörnyűbb rémálmotok!" Legalábbis valami ilyesmit mondott. Kb. 10-11-12 éve lehetett, amikor láttam.

2014. febr. 8. 22:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Mi lehetett a műfaja? Horror, vígjáték,...? Esetleg egey színész?

Bocs de ez eléggé kevés információ. Kéne még valami :S

2014. febr. 8. 22:29
 2/12 A kérdező kommentje:

Ahogy emlékszem: Sci-fi horror, az űrben játszódik, amiket fent leírtam. Mivel, ahogy írtam 10-12 éve láttam, így annál fiatalabb nem is lehet, vagyis 2004, 2003 előtti kell legyen, viszont nem is valami nagyon öreg volt, mivel ahogy emlékszem színes volt azért.

Ennél többet sajnos nem tudok mondani...van egy sci-fi sorozat is, arról sem tudok többet, de most ez lenne a fontosabb nekem.

2014. febr. 8. 22:33
 3/12 anonim ***** válasza:
Szerintem tudom, hogy mire gondolsz. Jó magam még nem láttam. De azt hiszem van benne valami űrlényes megerőszakolós (mármint az emberi nőt) jelenet is. Ilyen volt benne? Gyorsan megkeresem mert nem emlékszem a címére.
2014. febr. 8. 22:39
 4/12 A kérdező kommentje:
Ha most a Lényre gondolsz (úgy hallottam abban vannak szexjelenetek), akkor nem az volt.
2014. febr. 8. 22:41
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem. (bár még azt sem láttam, csak a folytatásait)
2014. febr. 8. 22:50
 6/12 anonim ***** válasza:
A sorozatból mire emlékszel?
2014. febr. 8. 23:28
 7/12 A kérdező kommentje:

Azt is jól rég láttam, de talán jobban körül tudom írni.

Volt egy kutatócsapatszerűség, akik vagy egy nagyon nagy aszteroidán, vagy egy idegen bolygón voltak. Itt kutattak.

Volt egy rész, amikor pl: egy jégtömböt találtak, amiben egy ősember volt, de volt a filmben egy visszatérő faj is azt hiszem. Egy nomád űrlény törzs, akik azt hiszem szürkés színűek voltak. Egy ideig azt hittem, hogy az Alfa Holdbázis lehetett, de aztán rájöttem, hogy nem. Ez sem volt olyan régi sorozat, színes volt. 2000 utáni időszakban adták vagy az RTL-en, vagy a TV2-ön, mindenesetre valamelyik magyar csatornán adták. De már ezt sem láttam egy 10 éve.

2014. febr. 8. 23:44
 8/12 anonim ***** válasza:
A film nem a Lost in space lehet?
2014. febr. 9. 10:54
 9/12 anonim ***** válasza:

Bocs de úgylátszik nem tudok segíteni egyik kérdésben sem.

Itt a Lost in space teljes film. Szerintem nem erre gondoltál, de ki tudja:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=9p8..

2014. febr. 9. 11:23
 10/12 anonim ***** válasza:

AZT HISZEM RÁJÖTTEM!!! egész végig rossz nyomon jártam.

Szerintem a Halálhajóra gondolsz. Event horizont.

[link]

2014. febr. 9. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!