Hasonló film vagy sorozat ezekhez/Alkonyat, Beatiful creatures-lenyűgöző teremtmények, harry potter, H2O/?
Figyelt kérdés
#sorozat #Harry Potter #Twilight #alkonyat #hasonló #Eclipse #H2O #New Moon #lenyűgoző teremtmények #beautiful creature
2014. febr. 8. 19:33
1/8 anonim válasza:
Gondolkodtam, hogy mi alapján gondolkodjak, hogy "hasonló ezekhez". De ezekben semmi közös nincsen. Arról nem is beszélve, hogy a Twájlájht meg a Harry Potter nem sorozatok, a többi 3 pedig nem tudom micsoda pontosan.
2/8 A kérdező kommentje:
am. ott van hogy film vagy sorozat
nem valóságszerű,mesebeli lények,a valóságtól elrugaszkodott,ilyesmikre gondoltam a hasonlónál :)
2014. febr. 8. 19:45
3/8 anonim válasza:
(Sorozat) The Secrelt Circle :) Abban is az játszik mint a H2Oban,de egy az egy pöppet durvább. Boszorkányos,de nem durva:)
4/8 anonim válasza:
Merlin (a kedvenc sorozatom, feltétlenül nézd meg az összes részt!), Matilda, a kiskorú boszorkány (nagyon tanulságos film), Hősök legendája. Több most nem jut eszembe, de ha igen, küldök még.
5/8 anonim válasza:
Eszembe jutott még egy: Internátus
6/8 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek
az Internátust pont most nézem/már az 5. évadnál tartok/
:)
2014. febr. 9. 18:55
7/8 anonim válasza:
A Vampire Diaries is vámpíros sorozat és nagyon jóóó :3
8/8 A kérdező kommentje:
A vámpírnaplókat is pont most nézem :D XD
de azért köszi
2014. febr. 11. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!