Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik film vagy sorozatbeli...

Melyik film vagy sorozatbeli szereplő halálát sajnáltátok a legjobban?

Figyelt kérdés
Nekem általában a kedvenc karaktereim halnak meg. Pl: Merle a Walking Deadben, Donar és Rhaskos a spartacusban, Lou a Kaliforgia 2. évadban, Hudson az Aliensben, Paul a folyó szeli kettében, a yakuza a Predatorsban, Max a 8mm-ben.
2014. febr. 5. 20:46
 1/8 anonim válasza:
hát nem vagyok nagy filmnéző de akit a legjobban sajnáltam az a "a halálsoron" cimű filmben a nagydarab néger csodatévő..:) bocs a hülye fogalmazásért..:)
2014. febr. 5. 20:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Ooo én a Vámpírnaplókban szinte az összes szereplő halálát megsirattam.Filmen pedig a legutóbb a Pearl Harboron sírtam,mikor a csávó meghalt a végén.:/
2014. febr. 5. 21:08
 3/8 anonim ***** válasza:

Breaking Bad (SPOILER!)

Hank halála sokkoló volt, meg az az egész 5/14. epizód. És a Bones- ban Vincent Nigel Murray halála a laborban.

2014. febr. 6. 08:07
 4/8 ASOT ***** válasza:
A Trónok harcában sajnáltam amikor szinte az egész családot kinyírták.
2014. febr. 6. 11:13
 5/8 anonim ***** válasza:

Shit, gyorsabban olvastam el, mi lesz a BB-ben, mint a spoiler szót, átkozom magam, dammit! :/.

Az elefántembernél voltam így - hiába tudod, mi lezs a vége -, Hatfields and McCoys - a "megoldás" a végén -, 12 év rabszolgaságban viszont pont az a rossz, hogy az egyik lány nem hal meg, hanem tovább kell szenvednie, AHS-ban pedig mindig is sajnáltam a kis rusnyát :(.

Soozatban pedig Kenny halála mindig megvisel :D. (bocs)

2014. febr. 11. 10:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Úh, bocsi!!! Azért nézd végig, az a rész valami hihetetlenül sokkoló! Meg az 5. évad végig, főleg a 12. résztől az utolsóig.
2014. febr. 11. 13:13
 7/8 anonim ***** válasza:

Ahh nehogy bocsánatot kérj, én nem vettem észre a spoiler szót :).

Már várom a végét, meg nem is :D. Napi 2-3 részt nézek, de néznék többet is, cska akkor hamarabb vége lenne, kell az önuralom :D.

2014. febr. 11. 15:14
 8/8 anonim válasza:
The Fast and Ferious (Halálosabb Iramban) Paul Walker :'(
2014. febr. 11. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!