Zolika? Láttál tőlem olyat, hogy Eisenstein vagy Ophüls a mindenek felett álló, utolérhetetlen és utánozhatatlan zseni? Teletűzdeltem a mondataimat mindenféle idegen szóval úgy, hogy nem tudom használni őket?
Kérlek, ne sértegess!
Spielberggel az a probléma, hogy eszméletlenül giccses, ízléstelen, unalmas, és hazug filmeket készített, erre a legjobb példa a Ryan közlegény megmentése. Emellett fel lehetne hozni még a Schindler listáját, Az A.I.-t, a Harmadik típusú találkozásokat és még sorolhatnám. (Ezekre nem igazak az előbb felsorolt jelzők, legalábbis nem
mind.)
Persze, hogy kerek legyen amit írtam, ahhoz hozzá tartozik, hogy a Cápa és a Párbaj tényleg kiváló filmek, sőt még a Különvélemény is elfogadható, Tom Cruise ellenére is.
Csatlakozom a 11/11-es válaszához.
Spielberg a Ryan közlegény megmentése című hatásvadászó, giccséért teljesen indokolatlanul kapott bármilyen díjat.
Ezt még jó pár agyonsztárolt film készítőjéről elmondhatjuk.
Valóban, de Spielberg a legtökéletesebb példa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!