Mi lesz a kör c. horror film vége?
Tegnap ment a tévében,de sajnos elég későn,így nem néztem végig.Ott kapcsoltam le,hogy kiírják,hogy "6.nap". Onnantól valaki el tudná mesélni?A válasz jöhet privibe,vagy ide is kommentelhettek.
Köszi!
K.
Lehet, hogy már időközben rájöttél, de azért leírom, hátha valaki hasonló helyzetben van :D
Nagyvonalakban ennyi: Rachel el kezd nyomozni (vagy már elkezdett, azt pontosan nem tudom) a kislány és a szülei után. Időközben megtudja, hogy Samara nevelőszülőkhöz került, és a nevelőanyja megfojtotta, aztán beledobta a kútba, aztán ő maga is öngyilkos lett. Majd elmegy a nevelőapjához, aki még életben van, de ő is megöli magát szeme láttára. Aztán meghal Noah, de Rachel nem, pedig Noah később nézte meg. A végén (lehet hogy ezt nem kéne elárulnom :$) rájön Rachel, hogy ő azért nem halt meg, mert lemásolta a kazettát, ugyanis Samara azt szerette volna, hogy minél többen hallják őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!