Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi lesz a kör c. horror film...

Mi lesz a kör c. horror film vége?

Figyelt kérdés

Tegnap ment a tévében,de sajnos elég későn,így nem néztem végig.Ott kapcsoltam le,hogy kiírják,hogy "6.nap". Onnantól valaki el tudná mesélni?A válasz jöhet privibe,vagy ide is kommentelhettek.

Köszi!

K.

2014. febr. 3. 18:44
 1/3 anonim ***** válasza:
57%
www.youtube.com/watch?v=kMPaJWovu540
2014. febr. 3. 21:12
 2/3 Garott ***** válasza:
Vasárnap meglátod :)
2014. febr. 5. 13:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy már időközben rájöttél, de azért leírom, hátha valaki hasonló helyzetben van :D

Nagyvonalakban ennyi: Rachel el kezd nyomozni (vagy már elkezdett, azt pontosan nem tudom) a kislány és a szülei után. Időközben megtudja, hogy Samara nevelőszülőkhöz került, és a nevelőanyja megfojtotta, aztán beledobta a kútba, aztán ő maga is öngyilkos lett. Majd elmegy a nevelőapjához, aki még életben van, de ő is megöli magát szeme láttára. Aztán meghal Noah, de Rachel nem, pedig Noah később nézte meg. A végén (lehet hogy ezt nem kéne elárulnom :$) rájön Rachel, hogy ő azért nem halt meg, mert lemásolta a kazettát, ugyanis Samara azt szerette volna, hogy minél többen hallják őt.

2016. dec. 13. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!