Kedvenc Quentin Tarantino film?
Figyelt kérdés
2009. dec. 6. 17:10
11/17 anonim válasza:
ponyvaregény,sin city,meg a becstelen brigantyk
12/17 anonim válasza:
Brigantik, de mindet szeretem : )
13/17 anonim válasza:
Sin City, Becstelen brigantyk... alap filmek, tipikus Tarantino rendezésben.
14/17 anonim válasza:
kedvenc:Inglourious Basterds,Ponyvaregény,Kill bill 1-2,Tisztarománc,Kutyaszorítóban
meg ha köze van hozzá akkor: Sin city
"nem bejövősek":
a Született gyilkosok és a Jackie nem jött be,
a többi egész jó amit nem említettem..rem ha filmezni akarsz akkor sokat segítettem..;)
15/17 A kérdező kommentje:
Nem filmezni akarok csak kíváncsiságból kérdeztem. Ezeket már láttam. A Jackie-vel lehet, hogy tényleg baj van mert eddig mindig elaludtam rajta. A Született gyilkosok nekem bejött, bár azt olvastam, hogy Tarantino szerint szar mert ő teljesen máshogy képzelte el. Amúgy kösz a választ.
2010. ápr. 10. 18:25
16/17 anonim válasza:
(elöbbi volnék) Hát ja..am nem ez a gáz hanem a Született gyilkosok.Ott volt az ,hogy megírta a fkönyvet és a rendező máshogy csinálta meg kihagyott jeleneteket,kapja be.
Én am nagy QT fan vagyok,meg is van az életrajza könyvben.:)
17/17 anonim válasza:
BECSTELEN BRIGANTYK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!