Ha egy anime sorozatból filmet készítenél melyiket választanád, és miért?
Code Geass
Mert ez a kedvencem, mert a sztorija viszonylag kompakt és nem epizodikus. Mert szeretném látni élő színésztől ahogy azt mondja: "Leloush vi Britannia commands you..."
Illetve rohadt látványos is lenne.
Egyertelmuen a Ghost in the Shell.
Ahogy lattam tervezik is leforgatni az eloszereplos valtozatot.
Hát én nem tudnék "csak egyet" kiválasztani, a legtöbből szívesen csinálnék, úgyhogy csak párat írok le.
Ghost in the Shell - Magától értetődik.
Initial D - Tudom, már van egy taiwani verzió, de azért maradjunk már a jóízlés határain belül és azt inkább felejtsük el! Nos én szivesen megnéznék egy évadonként 10 dorama részt belőle :P
MMO animék: SAO, Accel World - Buli lenne azt megfilmesíteni :D
Ookami to Koushinryuu - Személyes kedvenc, nagy Horo fan vagyok. Egyszerűen megfogott a történet és a két főszereplő jelleme. Nem akarok spoilerezni, úgyhogy csak így (aki látta úgy is érti majd): a kiscsajt a faluból ott a csatornahálózatban(vagy mi a fene az) én ki tudtam volna nyírni, de nagyon! Azon a hülye csavaron kívül, egy tök jó, top5-ös anime.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!