Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek milyen lesz a Noé...

Szerintetek milyen lesz a Noé című film?

Figyelt kérdés
Darren Aronfosky összes filmjét láttam, eddig mindig különleges filmeket rendezett, amik tetszettek nekem, viszont a trailer alapján a Noé tipikus hollywoodi film lesz. Szerintetek milyen lesz?

2014. febr. 2. 19:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Nagyon jó film lesz szerintem. De biztos lesz benne olyan jelenet ami valójában nem történt meg.
2014. febr. 2. 20:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát szerintem a trailer alapján blockbuster lesz :D Biztos hogy megnézm,de mondjuk nem nagyon szeretem Darren filmjeit.
2014. febr. 2. 21:49
 3/8 anonim ***** válasza:

Én bízok Aronfosky-ban, mivel napjaink egyik, ha nem a legjobb amerikai rendezőnek tartom. Hulladék filmet eddig nem adott ki a kezei közül.

A trailer engem is megijesztett, de remélem csak a silány ízlésű tömegek csalogatása miatt lett ilyen. Aronfosky-ra nem jellemző a CGI-vel parádézás, vagy ha használja, akkor is ízlésesen.

Szóval remélem, hogy csak a stúdió nyomása miatt néz ki úgy a trailer, mint bármelyik tucat blockbuster szemété, és a film egészen más lesz.

2014. febr. 3. 15:35
 4/8 A kérdező kommentje:
En is nagyra tartom Aronofksy-t, eddig tenyleg jok voltak a filmjei, de azok masfele filmek voltak. Azokban a szereplok erzelmein volt a hangsuly, olyan filmek voltak, ahol a szereplok mostani emberek is lehetnenek. Ebben zsenialis volt Aronofsky, most viszont nehezen tudom elkepzelni, hogy Noe erzelmeit ugy ki fogja fejezni. Itt a torteneten van a hangsuly. Ilyen fele filmet meg nem rendezett. De hatha ezt is megoldja, hogy ne egy atlagos film legyen.
2014. febr. 3. 16:22
 5/8 anonim ***** válasza:

Igazából a történet nagyon rövid, nem sokat lehet rajta mutatni; max azt, ahogy egész nap kalapál és fűrészel.

Biztos vagyok benne, hogy ki lehet ebből a story-ból is hozni egy lélektani drámát, akár Noé, akár a családja szemszögéből. Na jó, túlzás, hogy biztos vagyok, de ha ki lehet, akkor Aronofsky képes rá!

2014. febr. 3. 18:04
 6/8 anonim ***** válasza:

haha első:))

miért szerinted megtörtént egyáltalán bármi is noé sztoriából,létező személy volt?

amúgy jó kis film,de szerintem a rendezőre eléggé hatással volt a gyűrűk ura.

2014. júl. 7. 23:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Aronfosky-ra a Gyűrűk ura? Meg lennék lepve...
2014. júl. 7. 23:42
 8/8 anonim ***** válasza:

akkor nézd meg a filmet és meglátod te is.

de kétségtelen,hogy egyéni a film hangulata ettől függetlenül,kivéve a végén a pszicho dolgot.

2014. júl. 8. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!