Mi a véleményetek Bellatrixról?
Figyelt kérdés
2014. febr. 2. 17:04
3/10 A kérdező kommentje:
Igen a Harry Potter-ből.
2014. febr. 2. 17:41
4/10 anonim válasza:
egy őrült pszichopata, akinek gondolom megártott a már már beltenyészetes aranyvér mánia.
viszont Helena Bonham Carter remekül alakította a filmekben.
5/10 anonim válasza:
Szadista, hűséges, nagyon tehetséges, megszállott, sznob... és a véleményem róla, hogy imádom. :D
6/10 anonim válasza:
Nekem nem szimpatikus, kegyetlen, tönkre tette Neville szüleit, képes volt megölni egy egyébként aranyvérű rokonát Siriust.
Aranyvér imádó, Voldemortot úgy szolgálja mintha szerelmes lenne belé.
Egy halálfaló sem hűséges ennyire, szerintem elmebeteg.
7/10 Bellatrix:3 válasza:
Az a nő valami eszméletlen szadista, rasszista, dilis, de imádom. Igazából megtanított arra, hogy mi a hűség. És ha valóban szerelmes Voldemortba, akkor valamit nagyon jól csinál, mert ennyi éven keresztül megmaradni egy pali mellett nem semmi. Főleg ha egyoldalú az eset. :D Szóval röviden annyi, hogy IMÁDOM. Helena meg fenomenális. És igenis mielőtt valaki leugat lehet tanúlni tőle. Én rengeteget tanúltam.:D She's My Only Hero. :D
8/10 anonim válasza:
Szadista, kegyetlen, hidegvérű, felsőbbrendűnek érzi magát, DE. Végtelenül hűséges, ami a legnagyobb erénye. Úgy vélem ő volt az egyetlen "igazi" halálfaló, aki nem hatalomvágyból vagy félelemből, hanem szívből szolgálta Voldemort-ot.
Amúgy Helena fantasztikusan játszotta el a karaktert.
10/10 anonim válasza:
Nagyon jó. Szadista állat, Helena nagyon jól alakította
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!