Az alábbi sorozatok mennyire érthetőek, ha nem az elejétől kezdve nézem őket? : Agymenők, Dr. Csont, Gyilkos elmék, CSI: New York-i helyszínelők, Döglött Akták.
Figyelt kérdés
2014. febr. 1. 20:27
1/3 anonim válasza:
Az elsőt nem ismerem, de a többi sorozat minden része egy-egy külön történetről szól. Esetleg a mellékszálon futó részletek nem érthetőek, amik a szereplők magánéletével kapcsolatosak. Ettől függetlenül teljesen érthető minden rész külön-külön is.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2014. febr. 1. 21:05
3/3 anonim válasza:
Az Agymenőket nem láttam. A Gyilkos e., CS ÉS Döglött a. részenként is jók, mert nem épülnek egymásra. Viszont szerintem a Dr Csont- ot az elejétől érdemes nézni, egyrészt mert 1- 6. évadig volt a legjobb, azóta sajnos ellaposodott. Másrészt meg a szereplők magánéletének alakulása legalább annyira érdekes, mint a felderített gyilkossági ügyek.( Amíg Breaking Bad- et nem láttam, ez volt a kedvencem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!