Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Hajnalhasadás 1. részében...

A Hajnalhasadás 1. részében miért "törik" meg Edward Bella kedvéért? Eddig annyira ellenezte h lefeküdjenek, most mi változott?

Figyelt kérdés
Egyébként nem vagyok Twilight rajongó,de a Hajnalhasadás kifejezetten tetszik,különösen Bella és Edward nászútja:)
2014. febr. 1. 15:05
 1/5 anonim válasza:
Ne akarj az Alkonyatban logikát keresni. Minden úgy történik, ahogy az írónő pillanatnyi kedve éppen tartotta, a cselekmény minden racionalitást mellőz. De nem csak itt, mindenhol. És mielőtt jönnének a rajongók leoltani, hogy nem tudom miről beszélek, én egyszer végigszenvedtem mind az ötöt, gondoltam "olyan rossz nem lehet, mint ahogy mondják". Tévedtem. Rosszabb.
2014. febr. 1. 15:09
 2/5 A kérdező kommentje:

Igen,ezt én is észrevettem az egyes jelenetekben..

De nemtudom,én valahogy elnézem az összes részt:D

2014. febr. 1. 15:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Az valtozott, hogy eszrevette, Bella mindent megtesz azert, hogy mas embert vagy "lenyt" kielegitsen vagy megmentsen. Foleg a 3. reszben latszik, foleg a csata elokeszuleteiben ( Bella fontoskodik, mindenkit biztonsagban akar tudni stb.), a te kerdesedre a valasz a konyv vegen ezt tisztan megvan fogalmazza. Azt mondta neki, hogy nem kell aggodjon, mostantol minden vagyat teljesiteni fogja, es mar ott a tisztason le akart vele fekudni. Bella masodik legnagyobb vagya ezzel teljesult volna ( az elso az hogy vampirra valjon). Bella viszont ugy dontott, hogy ha mar elfogadta Edward gyurujet, vegig fog menni az egesz eskuvoi dologgal, es csak utana akar lefekudni vele.

"- Bella, azt hiszed, nem latom amit csinalsz? Azon igyekszel, hogy mast boldogga tegyel. De engem nem erdekel mas. En teged szeretnelek boldogga tenni....

- Nem. Ugy fogjuk csinalni, ahogy te akarod. Mert az, ahogy en akartam, nem mukodik. [...] Ostoban ragaszkodtam az elkepzeleseimhez, en akartam megmondani, mi lesz a legjobb neked, es az lett a vege, hogy csak megbantottalak. [...] Legyel boldog a magad modjan! Mert en csak elrontom, ha a fejem szerint akarom csinalni."

Remelem, tisztult valamicsket a dolog :D

2014. febr. 1. 15:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Amugy a film sokmindent kihagyott, szoval nem csodalom ha nincsen logikaja. :)
2014. febr. 1. 15:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen,kicsit tisztult a kép:D Köszi
2014. febr. 1. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!