Mi volt az éhezők viadala futótűz vége? én nem is értettem (lehet spoilerezni)
Teljesen egyértelmű volt sztem. Nekem úgy jött le,h a 13. kerületben, ami egy lepusztult szar, felkelők tanyáznak, akik látták Katnisst a viadalon, és az ő jelét, a poszátát vagymit kezdték el használni a felkelés jeleként. Ez volt a vonatalagútba is festve, mikor Katniss, Peeta, a részeges meg az a virgonc nő utazgattak.
Aztán már a többi körzetnek is elege lett a kapitóliumból, ezért titokban szövetkeztek és csak elszínészkedték a viadalt. Tehát annak az volt a célja,h Katniss megakparintsák a kapitólium kezei közül. Ezért volt,h az új játékmester vagymi önként jelentkezett a pozícióra, mert ő is a felkelők oldalán van és így segíteni tudott megszöktetni Katnisst.
A hajó ahol felébredt a 13. Körzetbe ment,azért lett ideges mivel Katniss semmit nem tudott a lázadásról,és azt hitte Haymitch is a kapitólium embere amikor meglátta az új játékmesterrel
Amúgy ha jól emlékszem a filmben nem említik a 13. körzetet,ezt a Kapitólium rombolta le még a régi lázadás idején,a többi körzetnek akartak példát statuálni
Már bocsi, de szinte mindegyik válaszban van hülyeség...
Milyen HAJÓ??? Az légpárnás...
Mi az h a "részeges" meg az h az a "virgonc nő"??? Van nevük is... Haymitch és Effie!
A 13. Körzet lepusztult? Aligha. Csak nem a felszínen élnek...
13. KERÜLET???? Az KÖRZET!!!
Azért volt dühös Katniss mert megsemmisítették az otthonát.
Előző vagyok.
Mi az, hogy a 13.-ban felkelők tanyáznak, akikneka fecsegőposzáta a jelképük? Eredetileg ott a 13. Körzet lakosai élnek, csak "befogadják" a 12. Körzetbeli menekülteket. A többi lázadó a saját körzetében lázong...
Előző te zseni.
Látom a könyvet nem olvastad,de hatalmas az arcod.
Katniss azért támad Haymitchnek, mivel felébredése után a játékmesterrel látja, és árulónak hiszi.Utána mondják el neki, hogy mi a terv,és hogy lerombolták a körzetét.
A 13. Körzetet pedig földig rombolták, sőt valójában megegyeztek a Kapitóliummal, hogy lerombolhatják a körzetet, ők pedig a föld alá költöznek, cserébe nem háborgatják őket többet, és mutogathatják a romokat a többi körzetnek mementóként.Megegyezni meg azért bírtak mivel nekik is volt atomfegyverük, és a Kapitólium tartott tőlük.
És a 13. körzet tolja most a lázadókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!