Milyen beiktatovics filmeket ismertek?
Figyelt kérdés
2014. jan. 31. 09:28
2/17 A kérdező kommentje:
Beiktatovics
2014. febr. 2. 20:18
3/17 anonim válasza:
Ez ki lenne? Rendező? Színész? Író?
Linkelhetnél róla valamit, mert fogalmam sincs kiről beszélsz!
4/17 A kérdező kommentje:
Olyan film, ami segithet, hogy osszejojjek egy lannyal aki tetszik nekem, ha megnezem vele. Csak viccbol irtaLm, hogy beiktatovics :). Lehet thriller/horror hogy hozzambujjon vagy valami drama esetleg romantikus film. A filmet kettesben fogjuk nezni de nem randin.
2014. febr. 2. 20:47
5/17 anonim válasza:
Ilyen filmet nem fogsz találni. Puhatold ki, hogy mit szerez a kiszemelted és nézzétek meg azt! Ha tetszik neki, emellett szimpatikus vagy neki és így jól érzi magát veled, akkor lesz mire építeni. De csak a filmmel nem fogsz becsajozni.
6/17 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy csak a filmmel nem fog menni, de 3 napig egy helyen leszunk, o csak engem fog ismerni. Beszelgetunk majd sokat, meg gondoltam, megnezunk 1 filmet. Amugy koszonom a valaszt.
2014. febr. 2. 21:08
7/17 A kérdező kommentje:
De megis milkyen filmek vannak amiktol vagy ha mar tetszem neki, odabujik hozzam, mert fel, akkor megolelhetem ot, vagy olyan amirol beszelgethetunk, es o jobban megismerhet engem.
2014. febr. 2. 21:13
8/17 A kérdező kommentje:
Elobbinek Az arva c. filmet, utobbinak az Amerikai szepseg-et gondoltam. Es meg ott van a Rekviem egy alomert, ami nagy hatassal volt ram. A harom kozul jo lenne valamelyik? Ha igen, melyik?
2014. febr. 2. 21:21
9/17 anonim válasza:
Jó lenne tudni, hogy mégis mit szeret, mert ha irtózik a horrortól, akkor visszafelé is elsülhet a puska.
Ha már horror, akkor mindenképpen visszafogottabbat válassz! Pl: Pokolba taszítva, Másvilág, A kör, Hatodik érzék, Cápa
De a helyedben inkább valami romantikus vígjátékkal készülnék, azzal jó eséllyel nem lősz mellé! Pl: Lepattintva, Idétlen időkig, 500 nap nyár, Felkoppintva, Micsoda nő!, Amélie csodálatos élete...
A Requiem...-et hagyd ki! Nem ilyen alkalomra való!
10/17 A kérdező kommentje:
Vigjatekokat nem annyira szeretem, nem hiszem, hogy attol hozzambujna, beszelgetni se annyira lehet egy vigjatekrol. A Rekviem mondjuk tenyleg eleg durva film. Amerikai szepsegrol mit gondolsz? Neha romantikus, lehet rola beszelgetni :)
2014. febr. 2. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!