Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ki a kedvenc szereplőtök a...

Ki a kedvenc szereplőtök a Gyűrűk Urából?

Figyelt kérdés

Számotokra melyik karakter az, akivel a leginkább tudtatok azonosulni vagy aki a leginkább szimpatikus volt nektek a Gyűrűk Ura trilógiából?

És miért?

Számomra a nagy kedvenc Boromir volt.Ő volt a leginkább emberi személy,bár kétszer is elgyengült a gyűrű ereje miatt,de mikor szükség volt rá végül életét adta a barátaiért.

2014. jan. 29. 17:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
91%

Nekem Legolas (1.) és Faramir (2.), és egy résznél még Szméagolt (3.) is a szívembe zártam :D

1. Mert jó fej és nem volt mániákus orkgyilkoló, csak akkor nyírta ki őket, amikor azok őt vagy a szeretteit bántották

2. Mert felnézett a bátyjára, és akkor is meg akart felelni az apjának, amikor az gonosz volt vele, és hogy segített Frodónak (Érdekes, hogy főleg a Faramir-Boromir párosnál jön elő a gyűrű kísértése olyan erősen)

3. Mert már úgymond "megtért", lerázta magáról a gonosz Gollam énjét, de annyira elkeseredtem amikor a nyilas Faramirék "elrontották" őt újra.

Engem csak Pippinék idegesítettek, főleg az 1. részben, mert mindent elcsesztek, habár utána azért jóvá tették a fákkal meg a 3. részben a csatánál.

De Legolas az abszolút kedvenc! <3

2014. márc. 21. 09:03
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Faramir. Úgy gondolom, nagy hőstettet vitt véghez a népe érdekében: a saját apjával szállt szembe. Mindig tisztán és okosan gondolkodott. Egyébként Aragorn a másik kedvencem. Nem szeretnék vitatkozni, de én úgy gondolom, az túlzás, hogy nem volt sose komoly döntéshelyzetben. Móriától egészen Fangornig egyedül vezette a társaságot. Bátor is volt, mert elment a holtak ösvényére, amin senki élve át nem jutott azelőtt. A népe miatti akaratereje hajtotta oda. És érző, tiszta emberi szive volt. Igaz, a gyűrű sorsába nem sokat szólt bele, de Gondort tulajdonképpen egyedül mentette meg.
2014. ápr. 13. 20:42
 13/17 viktoröcsi válasza:

Nekem Legolas nemigazán tudom megfogalmazni de tetszett hogy

ojan messzire ellát és mijen pontosan céloz. :)

2014. máj. 7. 16:56
 14/17 anonim válasza:
Aragorn <3 Legolas *.*
2015. nov. 2. 05:26
 15/17 anonim ***** válasza:
Szilszakáll,Szarumán:)
2016. máj. 11. 00:21
 16/17 anonim válasza:
Nekem Théoden király mert szerintem ő a film leghősiesebb karaktere. A történet egyetlen baklövése volt hogy meghalt.
2016. okt. 20. 20:51
 17/17 anonim ***** válasza:
Éomer, Éowyn, Faramir
2022. aug. 14. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!