Ki a kedvenc szereplőtök a Gyűrűk Urából?
Számotokra melyik karakter az, akivel a leginkább tudtatok azonosulni vagy aki a leginkább szimpatikus volt nektek a Gyűrűk Ura trilógiából?
És miért?
Számomra a nagy kedvenc Boromir volt.Ő volt a leginkább emberi személy,bár kétszer is elgyengült a gyűrű ereje miatt,de mikor szükség volt rá végül életét adta a barátaiért.
Nekem Legolas (1.) és Faramir (2.), és egy résznél még Szméagolt (3.) is a szívembe zártam :D
1. Mert jó fej és nem volt mániákus orkgyilkoló, csak akkor nyírta ki őket, amikor azok őt vagy a szeretteit bántották
2. Mert felnézett a bátyjára, és akkor is meg akart felelni az apjának, amikor az gonosz volt vele, és hogy segített Frodónak (Érdekes, hogy főleg a Faramir-Boromir párosnál jön elő a gyűrű kísértése olyan erősen)
3. Mert már úgymond "megtért", lerázta magáról a gonosz Gollam énjét, de annyira elkeseredtem amikor a nyilas Faramirék "elrontották" őt újra.
Engem csak Pippinék idegesítettek, főleg az 1. részben, mert mindent elcsesztek, habár utána azért jóvá tették a fákkal meg a 3. részben a csatánál.
De Legolas az abszolút kedvenc! <3
Nekem Legolas nemigazán tudom megfogalmazni de tetszett hogy
ojan messzire ellát és mijen pontosan céloz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!