Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ajánlanátok egy kevésbé...

Ajánlanátok egy kevésbé ijesztő horror filmet?

Figyelt kérdés

Egyik barátnőm holnap jön át hozzánk, és még életében nem látott horror filmet. Én már sokat láttam, így nekem jöhet vér, bármi. Kibírom. Viszont nem akarom, hogy a barátnőm nagyon megijedjen, hogy kezdésként még egy kevésbé véreset szeretnék mutatni neki. Inkább valami szellemes lenne a legjobb, vagy olyan ami ijesztő és van benne vér, de nem olyan sok.

Ez a lány nagyon vallásos is, és ijedős is picit. Ezért lenne nagyon fontos, hogy egy kevésbé ijesztő horror filmet tudjunk nézni.

Köszönöm előre is a válaszokat! :)

13/L

2014. jan. 26. 19:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Paranormal Activity nem olyan ijesztő, bár az eléggé ördög központú, nemtudom mennyire lenne jó egy vallásos embernek.
2014. jan. 26. 20:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát az ördögöset kerülni szeretném... tudok én is egy jó horrorfilmet, ami nem az ijesztésre megy rá és nem vészesen durva, de az ördögről szól az is. Emiatt nem lenne szerintem jó. :/
2014. jan. 26. 20:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Esetleg az árva, én azt láttam először.
2014. jan. 26. 21:41
 4/7 anonim ***** válasza:

Dr. Caligari 1920

Nosferatu 1922

Onibaba 1964

A nevető ember 1928

Les diaboliques 1955 ( Psycho elbújhat mellette)

2014. jan. 27. 03:09
 5/7 Emberek ***** válasza:
Igaz nem horrorfilm, de a Rémálom az Elm utcában szerintem pont jó lenne nektek
2014. jan. 27. 07:59
 6/7 A kérdező kommentje:

Rémálom az Elm utcában láttam. :D És szerintem az pont nem kellene látnia. :)

Végül megnéztünk egy nem horrorfilmet, vagyis annak lett beállítva, de nem találtunk igazán ijesztő jelenetet benne. :)

Köszönöm azért a válaszokat! ^^

2014. jan. 27. 21:21
 7/7 anonim válasza:
mama és Anabelle :)
2015. febr. 27. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!