Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik a kedvenc párotok a...

Melyik a kedvenc párotok a Twilightból?

Figyelt kérdés
Indoklással,ha kérhetném.

2014. jan. 24. 23:44
 1/8 anonim ***** válasza:

Már mint úgy érted hogy mint Bella meg Edward ? Mert ha igen akkor:

Nekem semelyik, kedvenc szereplőim Carlisle és Emmett, a könyvből annyira nem lehet megismerni Esmét, annyi szó nem esik róla mint mondjuk Carlisleról. Rosalie meg nem szimpatikus.

Szóval nincs kedvenc párosom.

2014. jan. 25. 10:23
 2/8 anonim ***** válasza:

Esme és Carlisle - még ha egyedül vagyok is:)

A személyiségük,meg a történetük miatt....Twilight színesen,hitelesen ( vagy fordítva ) benne van Esme története ( vagy inkább EsmexCarlisle love story-ja ),és miután elolvastam - pedig abba tényleg csak tartalom van - már megkönnyeztem,annyira szomorú/megható...utána meg elolvastam ezt: [link] ( de csak a 8. fejezet végéig van az eredeti történet,onnantól meg már nem annyira tetszett ) ...ennyit csak a Szerelmünk lapjai-n sírtam ...egyszerűen imádom:')

U.i:A filmbe pedig a legromantikusabb jelenet az volt,mikor Esme és Carlisle egymásra nézett a csata előtt,és megfogták egymás kezét...:))

Na de ez csak saját vélemény,lepontozni lehet;):)

2014. jan. 25. 14:37
 3/8 Twilighter1 ***** válasza:
27%

♥Renesmee és Jacob♥

Azért mert nekem ez olyan mese...*o*

Szeretnék Renesmee helyében lenni....

Nem tudom elmagyarázni...♥♥♥♥♥♥♥ TwilightForever!!!!

2014. jan. 26. 17:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Hogy írod azokat a szívecskéket ?
2014. jan. 26. 17:55
 5/8 A kérdező kommentje:
4.: alt+(oldali)3 :))
2014. jan. 29. 19:00
 6/8 törppilla12 válasza:
Nekem Bella és Edward;ha belegondoltak milyen igazi az Ő szerelmük és mennyi megpróbáltatást bírt ki akkor azonnal észrevehetitek,hogy ez egy igaz SZERELEM.
2014. febr. 15. 22:22
 7/8 anonim ***** válasza:
51%

#még nem írtam:

6.: Milyen igaz szerelem?!Milyen megpróbáltatások?! Az igaz szerelem az,hogy b*szni akarnak?! A megpróbáltatás meg,hogy a csaj kavar még egy vérfarkassal ?!

Undorító egy történet:S

(könyveket is olvastam,és lány vagyok...)

Volturik története viszont érdekelt,ezért mindegyik Volturinak utána néztem(többieknek nem)és ott egyértelműen Didyme és Marcus volt a kedvenc pár :)

2014. febr. 16. 19:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Alice és Jasper.Tudom,tudom fura,de szerintem az ő kapcsolatuk nagyon szoros,még ha nem is tárják annyira a világ elé mint mondjuk Edwardék. :)
2014. márc. 30. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!