Melyik a kedvenc párotok a Twilightból?
Már mint úgy érted hogy mint Bella meg Edward ? Mert ha igen akkor:
Nekem semelyik, kedvenc szereplőim Carlisle és Emmett, a könyvből annyira nem lehet megismerni Esmét, annyi szó nem esik róla mint mondjuk Carlisleról. Rosalie meg nem szimpatikus.
Szóval nincs kedvenc párosom.
Esme és Carlisle - még ha egyedül vagyok is:)
A személyiségük,meg a történetük miatt....Twilight színesen,hitelesen ( vagy fordítva ) benne van Esme története ( vagy inkább EsmexCarlisle love story-ja ),és miután elolvastam - pedig abba tényleg csak tartalom van - már megkönnyeztem,annyira szomorú/megható...utána meg elolvastam ezt: [link] ( de csak a 8. fejezet végéig van az eredeti történet,onnantól meg már nem annyira tetszett ) ...ennyit csak a Szerelmünk lapjai-n sírtam ...egyszerűen imádom:')
U.i:A filmbe pedig a legromantikusabb jelenet az volt,mikor Esme és Carlisle egymásra nézett a csata előtt,és megfogták egymás kezét...:))
Na de ez csak saját vélemény,lepontozni lehet;):)
♥Renesmee és Jacob♥
Azért mert nekem ez olyan mese...*o*
Szeretnék Renesmee helyében lenni....
Nem tudom elmagyarázni...♥♥♥♥♥♥♥ TwilightForever!!!!
#még nem írtam:
6.: Milyen igaz szerelem?!Milyen megpróbáltatások?! Az igaz szerelem az,hogy b*szni akarnak?! A megpróbáltatás meg,hogy a csaj kavar még egy vérfarkassal ?!
Undorító egy történet:S
(könyveket is olvastam,és lány vagyok...)
Volturik története viszont érdekelt,ezért mindegyik Volturinak utána néztem(többieknek nem)és ott egyértelműen Didyme és Marcus volt a kedvenc pár :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!