Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudtok olyan horror filmeket,...

Tudtok olyan horror filmeket, amik tényleg ijesztőek?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy rengeteg ilyen kérdeés van, olvasgattam is, de egyik közül se találtam olyat, amitől tényleg megijedtem volna. Jöhet minden, véres, darabolós. A lényeg, hogy ijesztő legyen.

2014. jan. 24. 16:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Vak asszony visszanéz.
2014. jan. 24. 17:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha rá jösz arra h a horror film az csak egy megrendezett film..Nem valóságos akkor nem félsz..Amúgy max akkor ijedsz meg ha hirtelen a képernyő elé ugrana valaki :D .Ilyen filmek mint a Paranormal activity 1,2,3,4, (hamarosan az 5 :))Démonok között Ház az erdő mélyén az inkább elmebeteges volt mint horror.Péntek 13 Fűrész Texasi láncfűrészes Rémálom az Elm utcában a Kör Sikoly ezektől páran megijednek de ezek csak alap horrorok :D Tükrök pedig borzalmas xd Olyan mű h nevetsz ha valakinek levágják a torkát :D.
2014. jan. 26. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!