Filmrajongók! Kb hány filmet láttatok eddigi életetek során?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok ;)2014. jan. 24. 11:21
3/10 anonim válasza:
Szerinted miért vagyunk filmrajóngok/sorozat függők?
4/10 A kérdező kommentje:
3.valaszolo:Mert rengeteg filmet neztek?:D csak kivancsisagbol feltettem egy kerdest,baj?
2014. jan. 26. 10:36
5/10 anonim válasza:
Hát èn olyam 1000 körül tartok, de amikor csak van rá lehetõsègem filmet nézek úgyhogy lesz ez mèg sokkal több is.
15/F
6/10 anonim válasza:
1300-1500, a nagyon rosszakat és a sorozatokat leszámítva.
7/10 anonim válasza:
Fogalmam sincs. Bárcsak életem első filmjénél számolni kezdtem volna :D
2500 filmem van itthon, azokat láttam. Azon kívül ugye nagyon sokat lát a tévében az ember élete során, ezt megtippelni sem tudom hogy mennyi, plusz van egy olyan listám, amin olyan filmek vannak amiket valamikor már láttam, és épp keresem a gyűjteményembe, ez olyan 300 film jelenleg.
8/10 Warren Scott válasza:
átlagot számolva kb 2900-3500 filmet, abból indulva, hogy kb 10 éves koromtól néztem filmeket, havi 10-12 filmmel számolva.
9/10 anonim válasza:
Xd Nosztalgiából nézegettem a megválaszolt kérdéseimet.Én vagyok a hármas válaszoló.És nem baj.xd
10/10 A kérdező kommentje:
nahjóóó :DD de rég láttam ezt a kérdésemet :P
2014. máj. 18. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!