Tim Burton féle Batman. Lehet, hogy lesz pár buta kérdésem, de azért szánnátok rám pár percet?
Eddig még csak azokat láttam, amiket mostanság adtak a Viasat3-on (Batman, Batman visszatér, Mindörökké Batman). Most én vagyok a hülye vagy tényleg mindháromban más nővel kavar? Vagy ez nem ilyen egybefüggő sztori?
És az lehet tudni, hogy miért lett leváltva az, aki az első kettőben Batmant játszotta? (Nem rossz kritikaként, de engem személy szerint zavar, ha váltogatják a főszereplő színészét. Mondjuk az "újjal" sincs bajom, ő is fantasztikusan játszotta.)
A harmadik meg az, hogy akkor most Robin tényleg ilyen "idős" vagy a filmben idősebb a színész, mint "kéne"?
Amúgy nagyon tetszett mindhárom film, csak volt pár dolog, amit nem értettem.
Szerintem meg hagyd a kérdezőt dönteni, hogy neki mi tetszik.
Az, hogy neked mi tette érdekessé, teljesen szubjektív. Nolan Batman-filmjei olyan messze járnak a képregények világától, amennyire csak lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!