Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Gyűrűk ura hosszított...

A Gyűrűk ura hosszított változata miben különbözik a normálistól?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Természetesen azon kívül,hogy hosszabb:D

A könyvet nem olvastam,csak a Gyűrűk ura 1-2-3,és a Hobbit 1-2-őt láttam(normálisba)

A válaszokat előre is köszi:)

2014. jan. 22. 17:43
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
na hát vannak benne elég vicces részek is (nagyon viccesek) mondjuk mikor Kili flörtölget, aztán meg jól beég a törpök előtt xd meg vannak unalmasak is, pl.:mikor Bilbó visszaemlékezik Gandi bá tűzijátékára de ajánlom mert amúgy negyon jó részekkel bővült, de ha az egészet nem akarod megnézni, akkor beírod youtubeba hogy hobbit bővített 01; 02; 03 stb akkor csak azokat a jeleneteket hozza ki :)
2014. jan. 22. 20:09
 2/5 A kérdező kommentje:

De a Gyűrűk urának a hosszított változata milyen?!:D

Akkor szerintem a Hobbitból azt láttam,mert a tűzijáték ott is benne volt,vagy a normálisba is benne volt,hogy a törpék völgyzugolyba(?)vannak,és ott mondja,hogy az itteni nők nem elég szőrösek...mondjuk az nem rossz!,és akkor a többiek:Az egy férfi:'DD vagy valami ilyesmi...

2014. jan. 23. 16:44
 3/5 anonim válasza:
48%
Hát a gyűrűk urából is kivágtak néhány elég vicces vagy néha lényeges részt.. mint például a Legolas és Gimli közt lezajlott ivós játék vagy Sarumán halála. Nyilván a film hossza végett kellett ezeket kivágni sajnos a bővített változatot én sem láttam csak néhány jelenetet. :)
2014. jan. 24. 13:20
 4/5 A kérdező kommentje:

Azonnal meg kell nézni!:DD

Köszi:))

2014. jan. 24. 14:29
 5/5 A kérdező kommentje:

Na megnéztem:)

Mindenkinek ajánlom akinek tetszett a normális:D:)

2014. febr. 1. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!