Tudtok mondani jó zombi, horror vagy posztapokaliptikus sorozatokat?
Figyelt kérdés
Hasonlókat, mint az American Horror Story, The Walking Dead, Falling skies.2014. jan. 19. 22:55
1/2 anonim válasza:
Én ezt a kettőt nézem/tem, a bárkát már végig néztem, de a walking dead azt még mindíg nézem a friss részeket, és mind a kettőt szeretem.
The walking dead --> ennek most fog az első évada menni szinkronnal, de felirattal van már 4évad, a 4. évad megy kint amerikába is. /arrl szl hogy zombi apokalipszis tör ki és ez bonyolítják, de én szeretem/
Bárka --> a harmadik évada megy most szinkronnal de itt be is fejeződik. /ez viszont arról szól hogy eltűnik a szárazföld és csak egy hajónyi diák élte túl, de persze ez nem igaz hogy csak ők élték túl./
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!