Miért van az, hogy a Shameless (US) nem lett olyan ismert sorozat?
Figyelt kérdés
Szerintem a Lost-tal és az Odaáttal (csak az első 5 évad!) együtt az egyik legjobb sorozat.
Az ismerőseim közül kb. senki nem is nézi, nem is hallottak róla..
Pedig szerintem jó sorozat, jó színészekkel, érdekes téma.
Hogy lehet, hogy mégis alig ismeri valaki?
2014. jan. 19. 16:54
1/3 anonim válasza:
Én is nagyon szeretem, az egyik nagy kedvencem! És tényleg nem olyan népszerű, de talán csak nálunk nem az. Meg nehéz is ajánlani, elmondani a lényegét úgy, hogy azonnal vonzó legyen. Egy csóró család mindennapi küzdelmei? Sokan el se kezdik, gondolom. Szerintem amúgy sok embernek tényleg nem is tetszene ez a fajta drámaiság.
Ugyanez volt a Sírhant művekkel is, azt se nagyon nézte senki ismerősöm. Azt ismerted/szeretted?
2/3 anonim válasza:
Hát kb. ugyanez volt a breaking baddel is. Az késő este ment az rtl-en. a shameless meg ha jól emlékszem hajnali 1 körül ment a viasaton. Így magyarok eleve nehezen találkoznak magával a címeikkel, nem hogy egy egész epizódokat megnézi... Én is úgy találkoztam vele, hogy megnéztem külföldön mik a felkapott folyamatos történetű sorozatok.
3/3 A kérdező kommentje:
Én nem emlékszem a sírhant művekre, bár akkor még eléggé kisgyerek voltam, amikor az ment!:)
2014. jan. 21. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!