Melyik a jobb, Gossip Girl vagy Pretty Little Liars?
Figyelt kérdés
Melyiket érdemesebb elkezdenem nézni?2014. jan. 18. 21:34
1/4 anonim válasza:
Mindkét sorozat jó a maga műfajába. Én a helyedben elkezdeném mindkettőt nézni. Gossip Girlt kezd el a neten, Pll meg január 26-tól indul az RTL 2-n magyar szinkronnal. Bár eredeti hanggal biztosan jobb, mert mint tudjuk a magyar szinkront mindig elcseszik :D
De ha személyes vélemény is érdekel a Pll ezerszer jobb.
2/4 anonim válasza:
Sajnos nem fog még menni a tévébe.
De szerintem is a pll jobb. :) Én úgy csináltam, hogy nyár közepén elkezdtem azt nézni, mikor a végére értem, akkor a gossip girl.
3/4 anonim válasza:
Mind a ketto teljesen mas mufaj,de ha szereted az olyat,ahol nyomoznak a foszereplok (hidd el egyaltalan nem unalmas,sot!), akkor a pretty-t ajanlom. Nekem az a kedvencem, de sajna mindig honapokat kell varni az ujabb reszekre.:/ Amugy a gg is jo,de engem a masik jobban lekot,mivel meg tart,annak meg mar vege. Ja,es inkabb nezd feliratosan,mint szinkronosan. Meg ha a gg-t is nezed,azt se szinkronosan. Az eredeti megis csak eredeti;) Meg, tanulsz kozben angolul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!