Tudtok nekem ilyen tiniknek való sorozatot? Elkezdtem az Amerikai Horror Storyt de majd beszartam tőle úgyhogy valami ilyen szerelmes, tinis fimet tudtok?
bocsi, hogy egy ével kesőbb válaszolok, hát én is tini vagyok ,és én szeretem a kicsit izgalmasabb sorozatokat ezért tessék : :)
The walking dead - örök kedvenc
The100- masik kedvenc, ezt most néztem meg es az elő rész az nem a legjobb, de utana fergeteges
fasborben - hat ebből csak 2 reszt láttam de állitolag jó :D
pretty little liars- ez nagyon jó
Nekem ezek a kedvenc sorozataim:
-Misfits
-Skins
-The Walking Dead
-Teen Wolf
:)
A kondom el van vetve
Ne a címéből ítéld meg! :D
Nagyon vicces, és szerelmi szálak is vannak benne! :)
Bocsi, hogy így két év után válaszolok, de remélem még aktuális, mert a sorozat (legalábbis nálam) fogyóeszköz :)
Szóval én ezeket nézem:
Pretty Little Liars - Hazug Csajok Társasága: van benne szerelmi szál, egy kis dráma, van benne pár félelmetes rész, de az American Horror Story-hoz képest észre sem fogof venni
Vampire Diaries - Vámpírnaplók: szintén, van benne egy-két félelemetesebb epizód, de inkább romantikus (és vicces) a sztori
The Originals - Ősök - ez az előbbi testvérsorozata, egy kicsit ijesztőbb, és véresebb szerintem
Once Upon A Time - Egyszer Volt Hol nem Volt - Ha szereted a tündérmese adaptációkat (ilyenből mostanában elég sok van) akkor imádni fogod. Minden ismert meséhez hozzátesznek egy plusz csavart, izgalmas és romantikus
Switched at Birth - Elcserélt Lányok : Két lányt a születésükkor elcseréltek... Kell ennél több? Egy jó alapsztori és rengeteg romantika :)
Reign - Az uralkodónő: nem mindenkinek ajánlom, nekem tetszett, ez egy ilyen kosztümös, történelmi sorozat, romantikus, de nem feltétlenül tiniknek való, lehet, hogy unalamasnak találnád
Remélem segítettem, és bocsi a gépelési hibákért :)
Én egy igazi sorozatmániás vagyok, nagyon sokat nézek de a kedvenc ilyen "tini" sorijaim
-The 100 Ezt nemrég kezdtem el nézni és úristen jelenleg ez nálam a BEST
-Pretty Little Liars ehhez kapcsolódik a Ravenswood
-Teenwolf
-Vámpírnaplók ehhez kapcsolódik a The originals
-Faking it
-Gossip girl
-10 dolog amit utálok benned
-Scream queens
Futótűz.😁 A legkedvencebb sorozatom,ráadásul a lovak is nagyon sok szerepet kapnak benne.Sok benne a romantika is,és szerintem nagyon jó.Imadom,vegigneztem.
Awkward a másik sorozat amit imádok.
Az összes évadot vegigneztem ebben is.
Tudom hogy már rég írtad de a 3 válaszolónak igaza van
Violetta
De filmben is van Tini el grand cambio de violetta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!