Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudtok nekem ilyen tiniknek...

Tudtok nekem ilyen tiniknek való sorozatot? Elkezdtem az Amerikai Horror Storyt de majd beszartam tőle úgyhogy valami ilyen szerelmes, tinis fimet tudtok?

Figyelt kérdés
Lehetőleg legyen benne szerelem,nem az ilyen nyálfojatós hanem az olyan Tent és Violet kapcsolt.köszi :)

2014. jan. 17. 23:44
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

bocsi, hogy egy ével kesőbb válaszolok, hát én is tini vagyok ,és én szeretem a kicsit izgalmasabb sorozatokat ezért tessék : :)

The walking dead - örök kedvenc

The100- masik kedvenc, ezt most néztem meg es az elő rész az nem a legjobb, de utana fergeteges

fasborben - hat ebből csak 2 reszt láttam de állitolag jó :D

pretty little liars- ez nagyon jó

2015. jan. 2. 21:48
 12/28 anonim válasza:

Nekem ezek a kedvenc sorozataim:

-Misfits

-Skins

-The Walking Dead

-Teen Wolf

:)

2015. jan. 16. 20:51
 13/28 anonim válasza:
100%
The fosters nagyon jó most kezdtem el és nem tudok vele leállni:)
2015. febr. 23. 19:29
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Nos, akkor az Awkward a te sorozatod.
2015. máj. 25. 18:06
 15/28 Cseniguru válasza:

A kondom el van vetve

Ne a címéből ítéld meg! :D

Nagyon vicces, és szerelmi szálak is vannak benne! :)

2015. jún. 14. 11:36
 16/28 katy2012 válasza:
100%
Mindenképpen nézd a Teen Wolfot!!A Kínos is nagyon jóó,de még ajánlani tudom a Skins-t
2015. jún. 19. 08:36
 17/28 anonim ***** válasza:

Bocsi, hogy így két év után válaszolok, de remélem még aktuális, mert a sorozat (legalábbis nálam) fogyóeszköz :)

Szóval én ezeket nézem:

Pretty Little Liars - Hazug Csajok Társasága: van benne szerelmi szál, egy kis dráma, van benne pár félelmetes rész, de az American Horror Story-hoz képest észre sem fogof venni

Vampire Diaries - Vámpírnaplók: szintén, van benne egy-két félelemetesebb epizód, de inkább romantikus (és vicces) a sztori

The Originals - Ősök - ez az előbbi testvérsorozata, egy kicsit ijesztőbb, és véresebb szerintem

Once Upon A Time - Egyszer Volt Hol nem Volt - Ha szereted a tündérmese adaptációkat (ilyenből mostanában elég sok van) akkor imádni fogod. Minden ismert meséhez hozzátesznek egy plusz csavart, izgalmas és romantikus

Switched at Birth - Elcserélt Lányok : Két lányt a születésükkor elcseréltek... Kell ennél több? Egy jó alapsztori és rengeteg romantika :)

Reign - Az uralkodónő: nem mindenkinek ajánlom, nekem tetszett, ez egy ilyen kosztümös, történelmi sorozat, romantikus, de nem feltétlenül tiniknek való, lehet, hogy unalamasnak találnád

Remélem segítettem, és bocsi a gépelési hibákért :)

2016. ápr. 24. 13:55
 18/28 anonim válasza:

Én egy igazi sorozatmániás vagyok, nagyon sokat nézek de a kedvenc ilyen "tini" sorijaim

-The 100 Ezt nemrég kezdtem el nézni és úristen jelenleg ez nálam a BEST

-Pretty Little Liars ehhez kapcsolódik a Ravenswood

-Teenwolf

-Vámpírnaplók ehhez kapcsolódik a The originals

-Faking it

-Gossip girl

-10 dolog amit utálok benned

-Scream queens

2017. jan. 2. 15:30
 19/28 anonim válasza:

Futótűz.😁 A legkedvencebb sorozatom,ráadásul a lovak is nagyon sok szerepet kapnak benne.Sok benne a romantika is,és szerintem nagyon jó.Imadom,vegigneztem.

Awkward a másik sorozat amit imádok.

Az összes évadot vegigneztem ebben is.

2017. febr. 13. 22:22
 20/28 anonim ***** válasza:

Tudom hogy már rég írtad de a 3 válaszolónak igaza van

Violetta

De filmben is van Tini el grand cambio de violetta

2017. febr. 14. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!