Sokkoló és egyben elgondolkodtató filmek?
Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok, melyek arról szólnak, hogy hazugságban élünk és erre nem akarják, hogy rájöjjünk (pl. Mátrix). Vagy egyszerűen mutasson rá a világ romlottabb oldalára, hogy ráismerjünk egyes esetekben milyen borzalmakat élnek át az emberek.2014. jan. 17. 19:45
1/6 anonim válasza:
Rekviem egy álomért
Schindler listája
Száll a kakukk a fészkére
Isten városa
2/6 anonim válasza:
Isten áldja Amerikát!
Amerikai szépség
Gettómilliomos
Kölykök
Éjszaka a Földön
Gyűlölet
3/6 anonim válasza:
Nekem a legsokkolóbb az Earthlings (Földlakók) című film volt. De aki nem bírja az állatkínzást az ne nézze meg,én 3 hónapig depressziós voltam.
A kés filozófiája is jó, 4 óra kínzás (haláltábor,emberi kísérletezések)
4/6 anonim válasza:
A Gettómilliomos valóban sokkolóan rossz.
5/6 anonim válasza:
A kedvenc filmem pont ilyen amiket leirtál a kérdésed alá:Spse bizz a szomszédodban http://www.youtube.com/watch?v=E0mbmEcm8kk
6/6 anonim válasza:
Disconnect (2012) - csak feliratosan érhető el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!