Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mitől lett ennyire felkapott...

Mitől lett ennyire felkapott Jennifer Lawrence?

Figyelt kérdés
A Napos oldal, illetve Az éhezők viadala is teljes mértékben átlagos alkotások, nem értem hogyan sikerül így feltörnie.
2014. jan. 17. 14:18
 1/2 anonim ***** válasza:
67%

Attól, hogy zseniális színésznő. Bennem ez a Winter's Bone megnézése után fogalmazódott meg. És ugye az Éhezők Viadala könyvadaptáció, ami azt jelenti, hogy ha tetszik-ha nem, brutál kultusz van körülötte. Ez irányította Jennifer-re a figyelmet.

Plusz a személyisége sem elhanyagolható. Ő kifejezetten az a "két lábbal a földön" típus, teljesen normális, nincsenek sztárallűrjei, és még vicces is. Kevés ilyen ember van Hollywoodban. Remélem, ilyen is marad.

2014. jan. 18. 02:54
 2/2 anonim ***** válasza:
69%

Igen, szerencsére a filmipar nem csinált belőle dívát :)

Egyszer megkérdezték azt hiszem, hogy a nagyképűségről, mire ő azt felelte: "Miért lennék beképzelt? Nem életeket mentek, mint az orvosok, vagy a tűzoltók. Én csak egy színész vagyok, ami ahhoz képest buta kis semmiség".

Nem biztos hogy ez volt, de valami ilyesmi. De ha kételkedsz még, keress rá arra, hogy Jennifer Lawrence besdzólásai, és nézelődj!

2014. febr. 6. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!