Charlie Chaplin Nagy városi fények c. film elemzése. Segítség?!
Amikben segítséget kérek:
1.A filmben lévő zenei aláfestés szerepe.
2.A néma film előnye a hangos filmmel szemben.
3.Befejezés.Itt kéne egy kevés elemzés.
Előre is köszönöm szépen mindenkinek.
Egy kulturált, korrekten megfogalmazott kérdés volt.
Feltétlenül neki kell állnod ugatni?
Nekem főleg 3. ponttal van a gondom nem tudom filmet, hogy kell elemezni.
Én úgy tudom, hogy ez az oldal azért van léte hozva, hogy segítséget kérjünk egymástól ha valaki akar akkor segít a másiknak ha nem akar akkor nem segít! Néhány embernek úgy látszik muszáj beszolnia. Ha valakinek ez örömet okoz tőlem...
Én már több száz embernek segítettem itt, de irritál, mikor házi feladatot akarnak "velem" megoldatni. Különben is: MÁS mondja meg, hogy NEKED mit jelent egy film...?
Ketteske igazán segíthetett volna neked, mert így ő is kimerült némi haszontalan ugatásban.
Mellesleg ha filmet elemezni nem tanítottak meg, akkor foltetelezem, nem is várnak el semmilyen nagy volumenű elemzést. Kár rajta ennyit pörögni.
Valóban az én hozzászólásom se volt túl konstruktív, de én olyan embernek szóltam be aki paraszt volt, nem annak aki egy sima kérdést tett fel. Lásd a különbséget!
Segítettem volna, ha láttam volna a Nagyvárosi fényeket, de ez a Chaplin film eddig sajnos kimaradt. Ha olyan filmjéről kérdez amit láttam, akkor segítek.
Látom a különbséget. De ezzel továbbra sincs kisegítve.
Én láttam a filmet, de nem teljesen vágom a befejezést.
Chaplin, a csavargó egy vak virágáruslánynak csapja benne a szelet, aki abban a hitben van, hogy Chaplin vagyonos ember. Aztán a legvégén Chaplin talán megörökli egy tehetős, iszákos barátja pénzét, amiből állja a lány szemműtétjét, de az utána már nem ismeri őt föl többé... Valami hasonló volt. Újra kell néznem... Kiesett a dolgok nagy része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!