Ti mit szóltok Berényi Claudia távozásához?
Figyelt kérdés
A nagysasszony nélkül lesz egyáltalán értelme a sorozatnak? Szerintem az egész sorozat színvonalát Ő adta.
2014. jan. 14. 18:53
1/4 anonim válasza:
Abból a szempontból rossz lesz, hogy ahogy mondtad, nem lesz akkora színvonala, de szerintem még így is jó lesz!
Viszont én egy kicsit örülök is neki, mert így végre nem fog beleavatkozni mások dolgába! :D
2/4 anonim válasza:
Kedves első válaszoló! Még hogy én avatkozok bele mások dolgaiba? Ha nem avatkozok bele, Zsófika már régen nem a Miki fszán pörögne, hanem a föld alatt lenne bedobozolva... És egyáltalán nem lesz semmi értelme a sorozatnak fenséges személyem nélkül... Egyértelmű, hogy én vittem színt, észt és minden értéket a sorozatba...
3/4 anonim válasza:
Minden értéket? Ezt azért vitathatnám! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!