Út a vadonba-hoz hasonnló filmek?
Az óceánjáró zongorista legendája. zseniális. :) az majd felnyitja a szemed! hihetetlen monolügok vannak benne. arról szól, hogy egy kisbabát véletlenül fennhagynak egy óriási hajón, megtalálja az egyik munkás, és megtartja. aztán a fiú nő, nő, és ahogy egyik este a táncterem zongorája elé ül, kiderül róla, hogy zseniális zeneművész.:) többet nem árulok el róla. csak annyit, hogy abban hasonlit az út a vadonbához, hogy itt is a társadalom elől való "menekülés" a kulcs.
De szerintem, ami neked igazán tetszene, az A Part. Maga film egy nagy nulla a könyvhöz képest, de aki nem olvasta (Alex Garland irta), annak tetszene. Én is a filmet láttam először, azután kerestem meg a könyvet amit azóta abszolút a legjobb könyvnek tartok a világon. :) egy utazgató huszonéves fiúról szól, akinek egy nap a birtokába jut a titkos térkép, ami aztán elvezeti őt két társával egy olyan szigetre, ahova nem jár senki, csak kb. 20-30 ember, ugyanis ők ott élnek. :-) mármint minden luxus nélkül, maguknak termelnek, maguknak dolgoznak, mégis jól elvannak. Legalábbis egy darabig. :) Azért ha úgy döntesz, megnézed a filmet, és tetszik, nagyon ajánlom a könyvet, én miután kiolvastam, egy hónapig ezen kattogott az agyam, szerintem szép lassan mindenkinek elege lett belőlem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!