Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Titeket nem idegesített a...

Titeket nem idegesített a Gyűrűk urába, és ha jól emlékszek, akkor a Hobbit-ba is így volt, hogy Tündéül is beszélnek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Vagyis engem nem zavart,csak az,hogy nem értettem,hogy mit mondanak,csak úgy kb.-ra az arcukról le tudtam valamit olvasni,de az nem olyan:\:Dnagyon rakhattak volna feliratot....

2014. jan. 10. 16:25
 1/10 anonim válasza:
100%
Ejnye, már rég meg kellett volna tanulnod tündéül!
2014. jan. 10. 16:31
 2/10 A kérdező kommentje:

egy szót sikerült is!:DDD

A Mello-t :)))):DDDD

De amúgy...nincs véletlenül ilyen magyar-tünde szótár??Ezt most halál komolyan kérdezem!:DDDÉs ha van hol lehet beszerezni?

2014. jan. 10. 16:34
 3/10 A kérdező kommentje:

na találtam szótárt!

kiráááály*________*!:D

2014. jan. 10. 16:37
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem itt mélyebb dolgok is vannak, ha ez tényleg idegesít.

Egy több nyelvű világban idegen nyelvet hallasz, ne csodálkozz! Ez kifejezetten élményt jelent Tolkien világában. Főleg azoknak, akiknek van Tündéből nyelvvizsgájuk.

2014. jan. 10. 21:34
 5/10 A kérdező kommentje:

nem az zavar,sőt,az még tetszett is,hogy más nyelven beszéltek,csak az nem,hogy nem volt feliratozva!...:\

de már tanulom a nyelvet,Hobbit 3-ra:DDD

2014. jan. 11. 08:43
 6/10 anonim ***** válasza:
Én olvastam hozzá a feliratot. Mivel eredeti nyelven néztem, és angolul volt felirat. Moziba meg nem adták eredeti nyelven. Ott sem volt hozzá felirat?
2014. jan. 11. 19:59
 7/10 A kérdező kommentje:
Hobbit 2-őn voltam,de ott nem volt felirat,csak az ork-okhoz...
2014. jan. 12. 19:06
 8/10 anonim ***** válasza:
Én eredeti nyelven néztem a moziban, ott volt hozzá felirat.
2014. jan. 13. 13:05
 9/10 A kérdező kommentje:
én magyar szinkronnal,és úgy nem volt:\
2014. jan. 13. 16:43
 10/10 Bogyó0513 ***** válasza:
Hehe nekem mindenhol volt :D amugy van valahol az interneten tünde nyelv tanuló tanfolyam? Szótáram van de az nem olyan egy egyszerű...
2014. márc. 29. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!