Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hol találom a legjobban...

Hol találom a legjobban használható filmbázist?

Figyelt kérdés

Van egy film amit iszonyat régen láttam, sajnos a címét már akkor sem tudtam (szerintem általános iskola legalján voltam), próbáltam már itt összefoglalni, de vagy nem érkezett válasz vagy nem az jött mint amire gondoltam.

A filmről:

Egy angol/amerikai középiskola (egyetem) a nyitó kép.

A fő sztori: van egy srác aki valahogy megsérül és egy őrült tudós (aki jó) felépíti robotnak, hosszú ideig elemeket kell ennie, majd egy nagyobb esés (talán egy felhőkarcolóból esik ki?) átváltozik (külsőre ugyanaz marad) és spéci képességei lesznek (pl ki tudja nyújtani a szemét a fejéből).

Az őrült doki laborjában egy halom "érdekes" cucc van, pl egy ember aki függőlegesen félbe van vágva, de azon kívül semmi baja sincs.

A "gonosz" ebben az esetben két csávó, akikből csak annyira emlékszem hogy egyszer betörnek a laborba.

2014. jan. 5. 21:28
 1/2 A kérdező kommentje:
Inkább feltaláló mint doktor és 2000 előtti film lehet, szerintem.
2014. jan. 5. 21:33
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha regisztrálsz, akkor tehetsz fel kérdést, és böngészhetsz a filmek között:

[link]

2014. jan. 5. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!