Lesz walking dead 5. Évad?
Csak nem teljes mértékben készül a képregény alapján a sorozat. Nemrégiben olvastam 1 cikket, a sorozat írójával beszélgetett egy riporter, és elmondta az író hogy próbálnak eltérni a képregénytől... Természetesen vannak olyan jelenetek/részek ami megegyezik...
És nagyon remélem hogy még megél jó sok évadot! :)
Én is nagyon reménykedek vagy 10 évadba uhhh nagyon szeretem a filmet én beleörültem :D szószerint minden a zombirol szól nekem ... kicsit zakkantnak tünik de imádom a walking dead-et <3
(lényeg mindenki ahogy voltak gyüljenek össze:) )
Lesz 5.évad első része 2014 októberben jelenik meg!!!!
Egyébként nem lehet tudni hogy még hány évadot fognak csinálni! Lehet hogy akár lesz 13 évad vagy lesz 7 évad ez mind csak a nézetségtől függ !!!
Már nem is tudom hol olvastam, hogy már most úgy áll a dolog hogy 99% már 6. és akár a 7. évad is.... Szóval van okunk reménykedni. Imádom ezt a sorozatot.
SPOILER ALARM!!!!!!!
Basszus mekkora volt már amikor Rick átharapta a torkát annak a k ö c s ö g n e k..... Óriási 5-ös... IMÁDOM A WALKIND DEAD-et
az 5. évadnak ma van a premiere, és holnaptól a Fox vetíti is szinkronosan. Azt olvastam az elmúlt napokban, hogy már megrendelte a stúdió a 6. és 7. évadot is (nagyon helyes, csak így tovább (Y))
amúgy Daryl és Rick a nyerő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!