Éjjel-nappal Budapest nézők! Nektek mi a véleményetek? Én nagyon kíváncsi volnék erre.
Szerintetek a benne szereplő színészek mennyire színészkednek? Mert ahogy elnézem, nagyon könnyen azonosulnak az általuk eljátszott karakterek személyiségével. A való életben is ilyen tapló, paraszt, r.ibanc, idegesítő, kétszínű, ostoba emberek, akik játszanak a sorozatban, vagy pont ezt hívják színészetnek, profi színjátéknak?
Nagyon kíváncsi vagyok erre, nektek mi a véleményetek?
Ez még egy hatalmas túlzással sem mondható profi színjátéknak, hiszen ezek nem színészek. Ezek utcáról összeválogatott emberek (most is jelentkezhet bárki). Mégcsak szövegkönyv sincs!
Csak hogy be tudd pozicionálni a szintet; hozzájuk képest még a Barátok Köztös rettenetek is képzettnek mondhatók, és ezzel mindent elmondtam.
ezek szerint akkor nincsen előre megtervezett szövegük amit meg kell tanulniuk. hát így könnyű.
és azt tudja valaki hogy kb mennyit keresnek ezek az emberek az éjjel nappal budpestbe?
Nettó.
Hát igen, a média mindig is jól fizetett.
Mindezek mellett ők még mindig a legkisebb halnak számítanak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!