Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a különbség a Pókember és...

Mi a különbség a Pókember és A csodálatos pókember között? Melyik a jobb?

Figyelt kérdés

2014. jan. 4. 14:53
 1/9 anonim ***** válasza:

Más a címe.

Sztem a legelső Pókember film a legjobb.

2014. jan. 4. 16:15
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen, azóta megpróbálkoztam a csodálatos pókemberrel, de nem néztem végig. Az első sokkal jobb. Mért készítettek több változatot? Ahogy láttam, mind a kettő Marvel film.
2014. jan. 4. 17:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Az egyik régebbi, a másik újabb. Nekem a régi változat jobban tetszett. Az új sem olyan rossz, de a régi a tuti.
2014. jan. 4. 17:19
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem több változat. Ugyanúgy Pókember csak ugye eddig volt 1-2-3. rész és ez nem 4. lett hanem "A csodálatos Pókember" 1. része.

Meg Pókembert sokan szeretik, szal biztos nem bukik vele nagyot a Marvel. Mondjuk én jobban örülnék, ha előszednének más Marvel karaktereket is.

2014. jan. 4. 18:33
 5/9 A kérdező kommentje:

Én is nagyon örülnék. Szeretem a Marvel filmeket :)

Köszi a válaszokat :)

2014. jan. 4. 20:15
 6/9 anonim ***** válasza:
15%
Az egyik szarabb mint a másik.
2014. jan. 4. 20:17
 7/9 anonim válasza:
75%
A Csodálatos Pókember közelebb áll az eredeti képregényhez, és nem csak random jön egy ellenfél, mint a régi trilógiába,hanem van egy történet szál ami végig kíséri a részeket (lásd:TDK trilogy). Nekem közelebb áll a szívemhez az új film és a színészek is szerethetőbbek és átélhetőbbek, de kinek mi.
2014. jan. 5. 14:10
 8/9 anonim ***** válasza:
Az egyikben a kezéből jön a háló, a másikban meg hálóvető kütyüje van.
2014. júl. 2. 15:59
 9/9 anonim válasza:
53%
Az hogy a Pókember triológiának kamu sztorija van a csodálatos pókemberben meg követték a képregényt és az újjabb csodálatos pókember 1-2 sokkal jobb mint a régi
2014. aug. 13. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!