14 éves lánynak milyen sorozatot ajánlanátok? Most fejeztem be a pretty little liars-t és nagyon tetszett. Valami ilyesmit szeretnék.
Figyelt kérdés
2014. jan. 3. 21:23
11/17 anonim válasza:
A Pretty Little Liars-t biztos nem fejezted be, ugyanis nincs vége még:)
12/17 A kérdező kommentje:
Igen :) meg mindig nézem az új részeket de eddig az összeset láttam
2014. febr. 22. 23:50
14/17 anonim válasza:
14:18 nem igaz hogy nem való nekünk, én is 14 vagyok és én szeretem a Walking Deadet :P bár American Horror Storyt nem nézek, bár már sokat hallottam róla :D
amit neked ajánlok, az: Rejtély, Gossip Girl (nem nézem de a barátnőm szereti és ő nagy PLL-es mint te vagy én), Odaát, Ki vagy Doki? (én imádom, nem tudom neked mennyire jönne be, az első évad elég gyenge, a többi sokkal jobb), Vámpírnaplók, Sherlock (nem tudom hogy mennyire vagy agyalós, de engem lenyűgöz hogy milyen logikusan tud gondolkozni). Ennyi :) amúgy ha gondolod rám írhatsz, mert mindig jól jönnek az új barátok hasonló érdeklődési körrel :D
15/17 anonim válasza:
Hát nem tudom mennyire hasonlít de a búra alatt is egy rejtélyre alapul amit fiatalok próbálnak megfejteni.Kb ennyiben hasonlít a PLL-re de én jobban szerettem,érdemes elkezdeni(:
16/17 Neszi Petra válasza:
Vámpírnaplók, Star Crossed, Hollywood Heights,The Originals, The Carrie Diaries, Teen Wolf, Orphan Black,Ravenswood :D Mindegyiket imádom :D PLL-t is :))
17/17 anonim válasza:
TeenWolf Flash Supergirl Vámpírnaplók Faking it ezek a kedvenceim.... remélem tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!