Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valaki leírná a Bleach esemény...

PetraSimsFan kérdése:

Valaki leírná a Bleach eseményeit és fillerjeit, hogy mennyitől meddig tart, és milyen filler, esetleg esemény?

Figyelt kérdés
lehet hülyén fogalmaztam, de pl van most mondok egy nem igazat: Zanpakuto-k lázadása 230-250. így szeretném, ha valaki venné a fáradságot
2014. jan. 3. 07:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Most a komplett sztorit akarod vagy a fillereket? Vagy,h melyek a fillerek?

Ha utóbbit akkor pl.: [link] vagy [link]

2014. jan. 3. 10:07
 2/3 A kérdező kommentje:
leírtam, de a másodikat szeretném
2014. jan. 3. 15:31
 3/3 anonim válasza:

64.-109.: Bountokkal harc, én nem szerettem, de valakinek bejön, a végén van egy kis filózás a sorsról

128.-137.: Van egy mutáns arrancar, aki nagyon megerősödött egy általa felemésztett kislány lélekenergiája miatt, ez ellen harcolnak, meg lesz focimeccs is Hitsugayával. ;)

147.-149.: Elsüllyednek egy sivatagban, és a Menoszok Erdejében kötnek ki, elég érdekes, bemutatja a Hollowk hierarchiáját.

168.-189.: A 3. Osztag új kapitányával való harc, mivel egy árulóval van dolgunk, rohadt unalmas és elnyújtott, de van benne pár érdekes ötlet.

204.-205., 213.-214.:Hmmm... Passz, de valami hülyeség Konnal, nem néztem végig. :D

227.-265.: A kedvenc fillerem, a lényeg, hogy a Zanpaktouk fellázadnak mestereik ellen és megvadulnak, de van benne strandon aló nyaralás is meg vicces jelenetek, sőt, az egyik kifejezetten romantikus.

311.-342.: Az eleje Konos hülyeség majd jön az érdekes Nozomis történet, aminek kb. ez a lényege: egy Shinigami felbontotta magát két részre, több okból(köztük, hogy megtanulja jobban irányítani az erejét), de az egyik fél meglógott, amikor arra került volna sor, hogy megint egyesüljenek. Emellett érdekes másolatokat gyárt a Shinigami rosszabbik fele a Gotei 13 kapitányairól, akik kezdik átvenni az eredeti kapitányok helyét. Az egyik legcsavarosabb és érdekesebb fillerek közé tartozik.

Emellett van pár újévi különkiadás, de ezek ilyen egyrészes dolgok, ha nem érdekel, csak ugrassz a következőre.

2016. ápr. 7. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!