Milyen jó zsidó vígjátékot tudnátok mondani?
a rabbik nem "bohockodnak" sehol!!azt a papok teszik!!lasd "don camillo"!!
-es mond mar!!
miert is kriterium az hogy eppen ZSIDO vigjatek legyen...?!
Asher, nincs igazad!
Amikor mi magunk nevetunk magunkon, es NEM ROSSZINDULATUAN, az nem antiszemitizmus. Az ironia.
Azt persze tudom, hogy a jobbikosok ezeket a vicceket "igazmondasnak" titulaljak, es ez zavar teged.
De tudod, en nem vagyok hajlando a sajat jokedvemet a jobbikosok baromsagaihoz igazitani!
Ezen az alapon ne moccanjunk, ne csinaljumk semmit, mert a jobbikosok UGYIS KIFORGATJAK.
Marpedig en elek, dolgozom, uj dolgokat fedezek fel, szeretem a jo embereket - ES FUTYULOK AZ ANTISZEMITAKRA!
Amikor te gyerek voltal, akkor sulya volt az ilyenek atmagyarazasainak, mert gyengek voltunk, nem volt orszagunk, hadseregunk. Ma erosek vagyunk, es MI NEVETHETUNK AZ O GYOKERSEGUKOK!
utolso!!
ebben biza igazad vagyon testver::
majd ha eszembe jovend megirom a ket legismertebb yiddsher humoristat!!
isteni jokat nevetek rajtuk en is!!
de itt is vala egy igazsag mingyart,;
-"a zsido vallas az egyeduli vallas a vilagon ahol a hivo kenytelen egy falnak beszelni-(kotel)-hogy valamifele valaszt remelhessen"-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!